Laga thai hemma!

NYHETER

Vad ska vi äta i dag? Frågan vi alla ställer oss får ett svar i Aftonbladets nya magasin – Paolos mat.

Här ger Paolo Roberto dig sina bästa recept med lättlagad, god och nyttig mat för hela november.

Nu är det verkligen höst – och det är även ett nytt nummer av Paolos mat. Paolo Roberto är din guide till den lättlagade maten. Hans filosofi är att laga nyttig och god mat, som också barnen äter, utan att det är krångligt.

– Mina recept är kryddade med en stor portion napolitansk passion, men okomplicerade att laga. Jag vill hjälpa läsarna med snabba och enkla recept som gör matlagningen till ett nöje istället för ett gissel. Vardagsrecepten tar 15–30 minuter. På helgerna, däremot, när hela familjen kan vara samlad i köket, får matlagningen gärna ta längre tid, säger Paolo Roberto.

I det nya numret bjuder Paolo på ljuvligt doftande långkok, krämig risotto med steg för steg-beskrivning. Han har också varit i Thailand och letat efter den bästa streetfooden. Dessutom får du receptet på världens godaste piazza – direkt från Neapel? Och mycket mer!

Smarta träningstips

Paolo Roberto brinner inte bara för mat, utan även för hur man på ett enkelt sätt får in träning i vardagen. Den här gången visar Paolo hur du kan få ordning på ryggproblem genom att stretcha.

– Gör min stretchkvart ett par gånger i veckan framför tv:n och ni kommer bli bättre i ryggen med tiden, säger Paolo Roberto.

Paolos mat finns i butik från 25–31 oktober.

Aftonbladet