Skräckfilm istället för barnfilm - familjer flydde från bio i panik

Foto: MONTAGE
Barnfamiljerna trodde att de skulle se animerade Madagaskar 3 – istället rullade skräckrullen Paranormal Activity 4 igång.
NYHETER

Stämningen var förväntansfull när barnfamiljer på en biograf i Nottingham skulle se den tecknade filmen Madagaskar 3.

Men i stället för glada pingviner fick de se en kvinnas blodiga lik kastas runt.

Personalen hade av misstag förväxlat barnfilmen med skräckrullen Paranormal Activity 4.

Föräldrarna chockades och barnen började gråta när skräckfilmens hårresande öppningsscen visades, uppger The Sun. Omkring 25 familjer som satt i salongen på Cineworld i Nottingham fick skynda sig mot utgångarna med gråtande barn, vissa endast fem år gamla.

Den värsta scenen

– De startade filmen och jag tänkte "det här verkar inte rätt". Då kände jag igen öppningsscenen, vilken är ett klipp från en tidigare film i serien. En film jag såg för några år sedan, säger Natasha Lewis, 32, som var på bion tillsammans med sin åttaårige son Dylan, till The Sun.

Hon berättar att det är den värsta scenen från den första filmen.

– Den scenen får vuxna män att hoppa till, säger hon.

Märkta för livet

Alla rusade mot utgångarna, berättar Natasha Lewis för The Sun.

Barnen skrek och grät.

– Vi hann bara se omkring två minuter av filmen men det var tillräckligt för att märka dem för livet, säger hon till tidningen.

Natasha och hennes son samt de andra familjerna fick pengarna tillbaka och erbjöds att se Madagaskar 3 i en annan salong. Cineworld bad om ursäkt efter händelsen och uppgav att åtgärder skall vidtas för att samma sak inte ska hända igen.