”Jag blir arg på honom hela tiden”

Hela chatten med Malin Wollin

NYHETER
Malin Wollin.

staffan heimerson: 

Malin, varför tror du alla svenskar i alla pratade meningar fyller ut med ordet "liksoM". Det är liksom onödigt och låter liksom jävligt dumt.

Malin Wollin: 

Jag håller med dig, det är som att ta udden av det man just sagt. Så synd på annars meningsfulla säg. Som svar på din fråga: ingen aning. Men det kanske är en osäkerhetsfråga, liksom.

Kommentar från Soffi

Till Malin Wollin: Hur orkar du med alla vidriga äckliga näthatare som skriver till dig?

Malin Wollin: 

Åh, det är ingen fara. De är mina små snorungar som jag vårdar ömt. Hat är bara en speciell typ av kärlek, de älskar mig innerst inne. Dessutom vet jag att de har fel.

Kommentar från Robert

Malin: Vad kommer självförtroendet ifrån?

Malin Wollin: 

Ja, säg det. Jag tröttnade på att ha dåligt självförtroende, det kändes plötsligt så gjort. Det hjälpte ju att träffa Joachim också.

Kommentar från Ebba

Malin blir du aldrig arg på din fotbollsspelande man som är borta så mycket?

Malin Wollin: 

HAHA Jag blir arg på honom hela tiden och det är den enda motion jag får. Men det har faktiskt sällan med fotbollen att göra. Det handlar om hans hysteriska principer.

Kommentar från Nathalie

Hej Malin! 1. Far jag bli din van? 2. Favoritband? 3. Kommer du att skriva nagon mer bok?

Malin Wollin: 

1. Absolut får du det. 2. Kan inte komma på ett band, säger Cat Stevens. 3. JAG VILL. Så, ja.

Kommentar från Nathalie

Far du mest positiv eller negativ respons pa bloggen? Den som syns alltsa.

Malin Wollin: 

Det är mest positiva kommentarer. Jag godkänner allt utom fula kommentarer om mina barn eller sådana där jag ska likvideras.

Kommentar från Annie

Malin, läser dina bloggar sen flera år. Med första barnet nu, har du tips för att inte ha ångesten Allan dygnet runt för att nåt ska hända barnen?

Malin Wollin: 

Den där satans ångesten. Skaffa fler barn så att du inte hinner oroa dig för det första, det är det enda jag kan komma på.

Kommentar från Jojje

Är du fotbollsfrun även om din kille harvar i division 3?

Malin Wollin: 

Han har redan harvat i division 3 innan han blev uppraggad av Öster. Jag kommer kalla mig fotbollsfrun tills den dag jag dör eller när han spelar i division sex, vilket som nu kommer först. Jag tror att Joachims fotbollskarriär kommer överleva ALLA, inklusive kackerlackorna.

Kommentar från Tomas

Ok Wollin. Här kommer en utmaning. Du kan bloggning (heter det så?) och jag kan klassisk retorik. Ska vi skriva en bok ihop om blogg-retorik?

Malin Wollin: 

Om mitt namn kommer först.

Kommentar från Frågetecken

Hur stort Öster-fan har du blivit? Favoritklubb annars?

Malin Wollin: 

Jag blev ett galopperande österfan innan bläcket på kontraktet torkat. Min favoritklubb är alltid den som älskar Joachim som jag älskar honom. Jag håller också på Mjällby, Åtvidaberg och HV71. Och så hoppas jag att Häcken tar allsvenskt guld.

Kommentar från H

lite off här, vem är din pojkvän?

Malin Wollin: 

Det är så SORGLIGT att jag är 33 år med tre barn och bara har en pojkvän. Sicken loser. Men min pojkvän är Joachim Lantz, mittback i *insert valfritt lag*

Kommentar från Nathalie

Du ar en av mina absoluta forebilder! Och jag harr icke manga. Till fragan; vad skulle du saga till ditt 20-ariga jag?

Malin Wollin: 

Gulle dig. Jag skulle säga: VÄX UPP. Ät ordentligt, tvätta inte håret varje dag, bry dig inte om att alla andra har pojkvän de har säkert klamydia ändå. Något i den stilen.

Kommentar från Helena

Gillar din blogg, även om jag inte håller med om allt du skriver. Men jag håller extra mycket med, om någon drygar sig mot dig!

Malin Wollin: 

Det låter bra, fortsätt så. Gud så tråkigt om du höll med mig i allt(även om jag givetvis har rätt)

Kommentar från thomas

gillar verkligen det med kakerlackorna tycer du e grymm kör på gillar din humor o dina ämnen

Malin Wollin: 

Tack ska du ha.

Kommentar från Tomas

Hej, vilken sorts tjej var du i skolan: den som hoppade rep och hage på rasten eller den som spelade fotboll med killarna?

Malin Wollin: 

Gjorde jag något av det där? Jag minns ingenting från min barndom. Men jag hade alltid roligare med killar. Många tjejer har pinne i röven. Tyvärr. När man är vuxen är det lättare att hitta pinnfria tjejer.

Kommentar från Elin

Du är så bra Malin, knivskarp, snygg och sjukt rolig! Aj lav ju.

Malin Wollin: 

Puss på dig, du säger det jag tänker.

Kommentar från Alexander

Vad tycker du om housemusik? Svensk housemusik är verkligen ett världsfenomen just nu och jag tycker Aftonbladet inte uppmärksammar det speciellt mycket.

Malin Wollin: 

Herregud vad du skämmer ut mig! Vad är house? Swedish house maffia och den där unga rika killen som heter Avici-något? Jag älskar musik som låter som en våt fest. Maila mig låtförslag så ska jag sprida dem ut över världen.

Kommentar från Sven svensson

Känner du dig viktig ??? ...

Malin Wollin: 

Ja, absolut. Särskilt som jag har barn. För dem är jag livsviktig. Men jag känner mig inte viktig på jordklotet. Varje människa en lus som bor i ett hus.

Kommentar från Roger Östman

Varför är snygga tjejer alltid i hop med fotbolls spelare detta borde vara enenkel match för dig :-)

Malin Wollin: 

Det var fint sagt men jag tycker inte att jag hör till skaran "snygga tjejer". Jag kan väl bli söt med mascara om någon går förbi fort och kisar. Men svaret är ju egentligen ganska enkelt. Fotbollspelare är sexiga när de springer runt och är svettiga. Vi människor är bara djur som vill vara ihop med de som är coola.

Kommentar från Katrin

Hej Malin! Har läst din blogg i många år samt även läst din bok! Måste bara säga att jag tycker att du är helt fantastiskt rolig men du har också förmågan att bli smärtsamt ärlig om dig och ditt liv. Hoppas ingen skrämmer dig till tystnad! Kram på dig!!!

Malin Wollin: 

Tack söta barn, jag blir rädd ibland men jag orkar inte läsa till barnmorska som är nummer två på listan så jag fortsätter med det här.

Kommentar från Petra

Hej Malin!

Du är en av mina favoriter.Knivskarp,skärpt,klok,smart och extremt rolig..Fortsätt så!!

Malin Wollin: 

Tack! Just nu är jag så tacksam att jag inte får Staffan Heimersons frågor om Iran.

Kommentar från sofia

Alltid kul me en kalmarprofil i aftonbladet :-D

Malin Wollin: 

Representing.

Kommentar från Camilla

Hej Malin. Jag har ingen fråga. Jag vill bara säga att jag tycker du är så himla bra. Jag läser dina bloggar och älskade din bok! Puss.

Malin Wollin: 

Puss och tack.

Kommentar från Sanna Henning

Hej Malin! Jag vill bara tacka för dina bloggar och dina krönikor. Jag bor och jobbar som bebissjuksköterska i Bolivia och det är rätt kämpigt emellanåt. Känner mig genast lite bättre till mods nnär jag kommit hem efter en tuff dag och plöjer igenom allt du skrivit. Fantastiska kvinna! Sluta aldrig!

Malin Wollin: 

Bebissjuksköterska i Bolivia, det låter påhittat och underbart. Gosa dem i nacken från mig är du snäll. Kram