Poserar i förödelsen efter stormen Sandy – hånas på nätet

1 av 3 | Foto: Facebook
NYHETER

Nära hundra människor omkom när stormen Sandy drog in över USA.

Då valde glamourmodellen att posera vid nerfallna träd och kraschade bilar.

Nu hånas hon på nätet.

Bilderna på brasilianska Nana Gouvêa, 30, har spridit sig över världen. Nu kritiseras glamourmodellen, som bland annat fotograferats för Playboy, för bilderna där hon lutar sig mot nedfallna träd och poserar vid bilar som krossats av grenar, skriver brittiska Daily Mail.

Häcklas på Facebook

Bilderna, som togs i New York av hennes man Carlos Keyes, publicerade hon stolt på sin Facebooksida.

Och fotografierna spreds vidare.

Både på Facebook och bloggplattformen Tumblr har sidor med namnet ”Nana Gouvêa i katastrofer” skapats för att göra narr av modellen. Där finns bland annat bilder där hon klippts in i ett antal bilder från olika tragiska händelser, som när Titanic sjönk och när Hindeburg exploderade i ett eldhav.

– Kalabaliken efter en förödande naturkatastrof är en fantastisk möjlighet att testa poser, vinklar och klädbyten du vanligtvis inte skulle göra, skriver en av de som nu förlöjligar Nana Gouvêa.

Orsakade stor förödelse

Nana Gouvêa har sagt till det spanska magasinet EGO att det här är den andra stormen hon och hennes man upplevt tillsammans eftersom de träffades när Irene slog till mot USA:s östkust i augusti i fjol. Hon säger att Sandy förde paret närmare varandra eftersom de ”mest spenderade tiden i sängen”, skriver Daily Mail.

Nära hundra personer har mist livet efter stormen Sandys framfart i USA, tusentals hem står under vatten och miljontals människor är fortfarande utan el.