Vittne: Kate avslöjade könet på kunglig baby

1 av 4
OJ!När en kvinna räckte över en nallebjörn till Kate Middleton råkade hon, enligt ett fan, försäga sig och avslöja sin bebis kön. Foto
NYHETER

Oops...!

Kate slant med tungan – och råkade avslöja könet på bebisen hon väntar med prins William.

Det hävdar i alla fall ett fan.

Så snart nyheten om graviditeten var ute började det spekuleras i om det blir en pojke eller en flicka – spelbolag har till och med satt odds på frågan.

Nu kan hertiginnan ha försagt sig om hemligheten.

”Min d...”

Under en resa till engelska Grimsby togs Kate emot av ett par tusen fans. Ett av dem – Sandra Cook, 67 – hävdar nu att Kate råkade avslöja att paret ska få en flicka, skriver Sky News.

Kate fick en nallebjörn av en kvinna när Sandra Cook hörde hertiginnan säga: "Tack, jag tar den till min d...", innan hon avbröt sig själv.

– Jag böjde mig fram och sa till henne: "Du skulle säga dotter, eller hur?", säger Sandra Cook, enligt Sky News.

Kate ska först ha nekat och hävdat att paret inte vet vilket kön barnet har.

– Jag sa: ”Åh, det tror jag att ni vet” och hon svarade: ”Vi berättar inte”, säger Sandra Cook.

Blir tronarvinge

Förutom tillfället när tungan slant var Kate mycket noga med att hänvisa till det ofödda barnet som "den" och "det".

Det var i början av december som det brittiska hovet meddelade att prins William och hans fru Kate väntar barn och att paret är mycket glada över graviditeten.

Nyheten gick inte längre att hålla hemlig när hertiginnan akut lades in på sjukhus på grund av kraftigt illamående och kräkningar.

Kate och Williams bebis kommer att bli drottningens barnbarnsbarn och tronarvinge, oavsett om det blir en pojke eller en flicka.

Den senaste gången som en engelsk sittande regent fick möta ett barnbarnsbarn som fötts som tronarvinge var för nästan 120 år sedan.