Bjud på buffé!

NYHETER

Nu är det snart påsk och vårens alla fester väntar runt hörnet – och ett nytt nummer av Paolos mat är här.

Paolos mat finns i butik från 14 mars–9 april.

Paolo Roberto är din guide till den lättlagade maten. Hans filosofi är att laga nyttig och god mat, som också barnen äter, utan att det är krångligt. Här ger han dig sina bästa recept med lättlagad, god och nyttig mat för hela månaden.

– Mina recept är kryddade med en stor portion napolitansk passion, men okomplicerade att laga. Jag vill hjälpa läsarna med snabba och enkla recept som gör matlagningen till ett nöje istället för ett gissel.

Vardagsrecepten tar 15–30 minuter. På helgerna, däremot, när hela familjen kan vara samlad i köket, får matlagningen gärna ta längre tid, säger Paolo Roberto.

Klassiska påskrätter

I det nya numret bjuder Paolo på ljuvligt god påskbuffé, den fungerar också fint till vårfesten eller examensbjudningen.

Han delar med sig av favoritrecepten på klassiska påskrätter som lax, lamm och tupp.

Vill du överraska gästerna ska du prova de friterade äggen.

Favoriten "Allt i en form" är tillbaka med rätterna som lagar sig själva.

Slutet är som vanligt sött med bland annat nutellatårta och körsbärspaj.

Och mycket mer!

Paolos mat finns i butik från 14 mars–9 april.

Aftonbladet