Jesus låg ihopvikt - i fyra år

Amerikan hittade frälsaren i en skyddsduk

1 av 2 | Foto: WHDH.COM
Brian Krantz fick en chock när han såg...
NYHETER

Har du saknat Jesus de senaste åren?

Det kan bero på att han legat ihopvikt hemma hos Brian Krantz i Saugus, strax norr om Boston, i fyra år.

– Mitt hjärta slog i miljoner kilometer i timmen, jag hyperventilerade, säger Brian Krantz som hittade Jesus.

För fyra år sedan sprejmålade Brian Krantz sina persienner. För att inte spreja utanför använde han sig av en skyddsduk. Sedan dess har duken rykt fram emellanåt och agerat skydd för olika projekt.

Men så i förra veckan stannade Brian Krantz upp och tittade på tyget. Vad han såg gav honom en chock.

– Jag kan inte förneka det här. Det är vad det är. Det ser ut som Jesus Kristus, berättar Biran Kantz för nyhetskanalen Whdh.

– En krona eller gloria, två ögon, en mustasch, näsa, där finns hakan, där är käklinjen, säger han när han visar upp tyget.

Ramar in Jesus

Han berättar att han använt duken säkert 50 eller 60 gånger utan att märka något särskilt med den. Men nu när han upptäckt motivet av Jesus planerar han att rama in duken och hänga upp den hemma.

Fyndet gladde även hans flickvän.

– Jag vet inte varför, men alla behöver hopp i livet. Och jag hoppas att detta är något som ger honom hopp, säger Julie Anne Aloise som är Brian Krantz flickvän.

Dyker upp lite överallt

Brian Krantz är inte den förste att hitta Jesus i ovanliga miljöer eller former. Vid flera tillfällen har han dykt upp på ultraljud och så sent som förra året hittade en 27-årig man Jesus i en mögelfläck bakom kylskåpet, rapporterade The Daily Mail.