Brallblottaren åtalas

NYHETER

Hål i byxgrenen och inga kalsonger var en dålig kombination.

37-åringen ska nu åtalas för sexuellt ofredande.

– Tittar snoppen ut så tittar den ut, jag har inga kallingar, säger mannen i ett förhör.

Det var en solig dag i Växjö. Många var ute och promenerade på stadens gator eller gick i butikerna. En vanlig vårdag med ett undantag. På en bänk satt en man ett stort hål i byxorna vid skrevet och inga kalsonger.

Hela könsorganet hängde ut ur hålet. Vissa förfärades över synen. Andra skrattade och pekade. Mannen själv tycktes glad över uppmärksamheten.

En kvinna som kom gående med sina barn och fick syn på mannen äcklades och förfärades. Hon anmälde händelsen till polisen som snart var på plats.

"När jag närmar mig mannen ser jag att han sitter och särar helt på benen. Han sitter även och skakar med benet för att få hela paketet att skaka. Han försöker inte alls att dölja det utan verkar njuta av att folk tittar och pratar om honom", uppger polisinspektören i sin rapport.

Mannen erkänner att han blottat sig i förhör, men försvarar sig med att han bara var ute efter att "vädra paketet" och "inte siktade på någon". Han talar även om att det är hål i båda paren byxor han äger och att han inte äger några kalsonger. Mannen säger att han bara kommer att få böter och att han tänker fortsätta blotta sig.