Söker efter kärleken med Youtubefilm

NYHETER

Catarina Clöwe, 33, tröttnade på singellivet.

Nu söker hon efter en flickvän med hjälp av en kontaktannons på Youtube.

– Det ska bli spännande att se vad det leder till, säger hon till Aftonbladet.

"Cattis söker efter den stora kärleken. Är det du?", skriver Catarina Clöwe på ett stort papper i sin video.

Hon tröttnade på att leta efter en flickvän och bestämde sig för att hjälpa sig själv och sin framtida flickvän på traven.

– När man har gått igenom ens gayvänner och de flesta redan är upptagna och dom har i sin tur kollat med sitt nätverk, då är det svårt att veta hur man ska gå vidare, var tar jag det härifrån? säger 33-åringen.

Spridits på sociala medier

Efter mycket eftertanke blev det en kontaktannons i filmformat. Under torsdagsförmiddagen lades den upp på Youtube och sedan dess har den spridits som en löpeld på sociala medier.

Många vill hjälpa Catarina Clöwe att hitta sin drömkvinna och nu börjar hennes mejl fyllas med svar.

– Jag får en massa fina meddelanden och blir jätte- jätteglad, säger hon.

– Det har kommit in från alla håll och kanter. Jag har suttit och tackat folk som delat det vidare på Twitter, sen går jag igenom de riktiga svaren senare, när jag inte är på jobbet.

Men hon påpekar att det inte är antalet intresserade som är det viktiga.

– Det är en person som det gäller att hitta. Hör hon av sig räcker det, säger Catarina Clöwe.

Söker en feminin tjej

Men vilken typ av tjej som eftersöks vill hon inte riktigt gå in på. Ålder och utseende är inte det viktiga, berättar hon, men det finns vissa ledtrådar i filmen.

– Vi gaytjejer brukar alltid fråga varandra vilken som är ens favorit i serien L word. Och i filmen har jag visat upp väldigt mycket feminina tjejer, som jag har en tendens att falla för.

– Nu ska det bli spännande att se vad det leder till.

FAKTA

Catarina Clöwe

Ålder: 33 år

Bor: Stockholm

Letar efter: En tjej som är snäll, varm, omtänksam, ärlig, gärna social och påhittig. Någon som vill hitta på saker och som gärna vill ha familj en dag.

Här kan du komma i kontakt med Catarina:

Mejl: [email protected]

Twitter: Catarinaclowe

Instagram: Catarinaclowe

Hashtag: #Gaytjejsöker

Andra nytänkande sätt att hitta kärleken på

Ulf Hedin (M) spelade in en musikvideo på sig själv

Han är ordförande för Fritidsnämnden i Växjö kommun och försökte i mars tidigare i år hitta kärleken via Youtube. Han la upp ett videoklipp på sig själv när han sjunger Carly Rae Jepsens låt "Call me maybe" och samtidigt visar upp en lapp med sitt telefonnummer. Ulf Hedin fick både sms och samtal från intresserade kvinnor.

Bobo Nordgren sökte efter en tjej med hjälp av en teckning

Det var i november 2007 som Bobo Nordgren, då 25, flirtade med en kvinna på Ikea i Kungens kurva. Men han hann aldrig ge henne den handskrivna lappen med frågan om en fika innan hon försvann utom synhåll. I stället för att ge upp ritade han av honom själv och tjejen och la ut bilden på nätet i hopp om att hitta henne. Några dagar senare kunde de gå på sin första dejt.

Jonas Birmé, 34, startade en blogg för att hitta kärleken

Man kan blogga sig till både ett jobb och kändisskap, men kan man hitta kärleken med hjälp av en blogg? Den frågan ställde sig Lapplandskillen och Dj:n Jonas Birmé och 2011 startade han bloggen "Han mitt emot". Och visst kunde han det! Ett år senare lyckades han hitta sin drömtjej, till viss del tack vare bloggen. I dag är de förlovade.

Pia Johansson, 52, skådespelare, friade till okänd i Aftonbladet

Skådespelaren, som är känd från bland annat tv-programmet Parlamentet, sökte efter en äkta man och friade till Sveriges män i Aftonbladet 2008. Hon ville ha handskrivna brev som svar och efter två veckor var hennes brevlåda full. 150 intresserade hörde av sig, men Pia är dock fortfarande ogift.

ARTIKELN HANDLAR OM