Vännen om 23-åringen: ”Barnen betyder allt för henne”

NYHETER

Tvåbarnsmamman i Trollhättan är fortfarande spårlöst borta.

Vänner och bekanta beskriver henne som snäll, omtänksam och med barnen som mittpunkt i hennes liv.

– Barnen betyder allt för henne, säger pappan till ett av barnen.

Det senaste livstecknet efter den försvunna 23-åriga småbarnsmamman i Trollhättan kom under natten till söndagen då hon ringt sin expojkvän. Samma natt ska hon ha pratat med sin pappa som berättade för Aftonbladet att allt då verkade vara lugnt.

Vänner och bekanta ger nu sin bild av den försvunna 23-åringen – och vittnar om att hennes tillvaro cirkulerade kring hennes två barn.

– De betyder allt för henne, säger pappan till ett av barnen.

Snäll och glad

När 23-åringen försvann fanns ett barn kvar i lägenheten när en granne larmat polisen vid 15-tiden på söndagen. Det är oklart hur länge barnet lämnats i lägenheten.

– Polisen berättade att barnet hade lämnats ensamt, men hon skulle aldrig lämna barnet ensam frivilligt, säger expojkvännen som hördes av polisen under måndagen.

En väninna beskriver 23-åringen som snäll, rolig och glad.

– Jag har känt henne i 11 år och vi är som systrar. Vi träffas ofta med våra barn som leker tillsammans, säger väninnan.

När de inte umgicks så pratade de i telefon, ofta flera gånger om dagen.

– Vi hade väldigt roligt ihop och hon är en jättebra mamma. Vi var med våra barn på stan, fikade och shoppade och umgicks.

Drogs till farliga män

Enligt flera bekanta har 23-åringen ofta dragits till män med brokig bakgrund. Hennes expojkvän är flera gånger straffad, bland annat för våld och hot mot tjänsteman och rattfylla.

Den nu anhållne 36-åringen, som var den som senast såg henne vid liv förekommer vid över 20 tillfällen i belastningsregistret, bland annat efter flera fall av misshandel och kvinnofridskränkning.