Kidnappningsoffer vägrar träffa sin mor

Michelle Knight svarar varken på mammans samtal eller brev

1 av 9
NYHETER

Två månader har gått sedan Michelle Knight rymde från skräckhuset på Seymore Avenue i Cleveland.

Men dottern vägrar att återförenas med sin mor Barbara Knight.

– Det sårar henne. Hon är hennes mor och hon gav aldrig upp hoppet om att Michelle skulle vara vid liv, säger en familjevän till Daily Mail

Modern bor i Naples i södra Florida och åkte till Ohio när hon fick veta att Michelle var vid liv.
Men dottern sa nej.

– Barbara var väldigt sårad. Hon hade tagit med sig sin 10-åriga dotter Katie till Cleveland så att hon skulle få träffa sin syster. Efter en vecka tvingades hon skicka tillbaka Katie till Naples för att hon skulle till skolan, säger familjevännen till Daily Mail.

”Har inte hört något”

Men inte heller nu vill dottern återförenas med sin mor.

Vännen berättar att Barbara är mycket ledsen över att Michelle Knight inte besvarar hennes brev eller ens vill prata i telefon.

– Hon har skickat massor med brev och kort. De har förmodligen nått Michelle men hon har inte hört något från henne. Hon har flera gånger försökt etablera en kontakt men hon har inte hört någonting. Det är väldigt sorgligt, säger vännen. 

Att dottern spelat in en video fick modern veta genom den gemensamma vännen. Att modern inte har någon kontakt med Michelle har gjort henne ledsen.

– Barbara känner sig sårad. Väldigt sårad. Allt hon vill är att få träffa och prata med sin dotter. Hon vill att hennes yngsta dotter Katie ska få träffa Michelle.

”Är ingen dålig mor”

När Michelle Knight försvann menade hennes familj att hon försvunnit frivilligt eftersom hon låg i vårdnadstvist om sin son.

Vännen berättar att det ”hänt saker bakåt i tiden” men att Barbara Knight vill gå vidare.

Efter att Michelle blivit fri fick mamman kritik för att hon inte hade någon bild på dottern.

– Barbara vet sanningen och som en vän i över nio år vet jag att hon inte är en dålig mor, säger familjevännen.

Michelle Knight var Ariel Castros första offer och hon kidnappades i augusti 2002.

Som äldst av de tre kvinnorna tros Michelle Knight ha varit den som lidit mest i Ariel Castros fångenskap. Hon våldtogs flera gånger och tros ha blivit gravid fem gånger. Varje graviditet slutade i missfall efter att Castro slagit henne i magen.