Mest kända snoppen i amerikansk politik

Kallade sig "Carlos Danger" och skickade penis-bilder till 22-åring

1 av 7
NYHETER

Han lämnade kongressen efter att hans sexchattande avlöjats.

Men nu är Anthony Weiners penis återigen i hetluften efter nya nakenbilder avslöjats.

2011 avgick han efter en sexchatt-skandal.

Den gifte kongressledamoten Anthony Weiner erkände att han under tre års tid bytt vågade foton med kvinnor som han har träffat på nätet.

Weiner – tidigare tilltänkt borgmästare – vägrade att lämna politiken men lämnade kongressen.

– Jag vet inte vad jag tänkte. Det var en destruktiv sak att göra och jag ångrar mig, sa Anthony Weiner med tårar i ögonen under en presskonferens 2011.

Ett år senare var han igång och skickade nya nakenbilder, enligt ett avslöjande från Thedirty.com

Nya snoppbilder

Sajten publicerade chattloggar och citat från en kvinna Anthony Weiner ska ha chattat med fram till slutet av förra året.

Med avslöjandet kom också flertalet bilder på Weiners snopp.

På tisdagen kallade Weiner till presskonferens där han och hustrun Huma Abedin talade. Weiner bad om ursäkt och bedyrade för andra gången att sexchattandet var bakom honom.

– Det jag gjorde var fel och smärtsamt för min fru. Det påfrestade vårt äktenskap och ledde till mitt avhopp från kongressen, sa Anthony Weiner och fick stöd från sin flera gånger om bedragna hustru.

Hustrun: "massa terapi"

– Vårt äktenskap har, precis som många andra, upp och nedgångar. Det tog mycket arbete och en massa terapi för att komma till en plats där jag kunde förlåta Anthony, sa Weiners fru Huma Abedin under presskonferensen.

2011 uttryckte Anthony Weiner också sin ånger över bilderna på hans könsorgan som läckt ut efter att han skickat bilderna till unga tjejer på internet.

39 dagar till val

Men erkännandet satt långt inne och det tog flera veckor från anklagelserna till Weiner bestämde sig för att erkänna. Efter erkännandet lämnade han sin post i den amerikanska kongressen.

Men sedan dess har Anthony Weiner, 48, satsat på en ny politisk post som borgmästare i New York. I skrivande stund är det 39 dagar kvar innan borgmästarvalet.

FAKTA

Detta har hänt

6 juni 2011: Under en tårfylld presskonferens erkände kongressmannen Anthony Weiner att han sexchattat med en collegestudent i Seattle och ljugit om det upprepade gånger.

2012: Anthony Weiner fortsatte sitt sexchattande med unga tjejer. Den här gången med en 22-årig tjej.

Augusti 2012: Weiner och 22-åringen hade telefonsex och skickade nakenbilder.

December 2012: Weiners relation med den unga tjejen ebbade ut.

2013: Anthony Weiner ställer upp i valet till borgmästare i New York.

22 juli 2013: Sajten Thedirty.com publicerar bilder och uttalanden från en 22-årig kvinna som säger sig ha sexchattat med Anthony Weiner.

23 juli 2013: Anthony Weiner erkänner att han fortsatt skicka nakenbilder till kvinnor under 2012. Samtidigt avslöjar sajten Buzzfeed kvinnan han skickat sina nakenbilder till.