Detta slipper alla singlar på Alla hjärtans dag!

NYHETER

Härlig dag att vara singel på.

Så många färre besvikelser.

Det här är vad du slipper på Alla Hjärtans Dag.

’’Årets mest romantiska dag’’ och rosor och choklad och bla-bla-bla…56 procent av svenskarna firar Alla Hjärtans Dag, 44 gör det inte.

Det är vanligast att ge bort blommor och de 17 procent som gör det har inte så mycket att oroa sig för. Alltså, hur mycket skada kan en blombukett göra?

Men tre miljoner trapetskonstnärer försöker sig på mer avancerade övningar och det är att slippa dem som gör dagen till en ren och skär njutning för alla singlar.

Det här är bara några av sakerna du slipper i dag:

1. Hjärtformade hamburgare

Visserligen är ’’middag’’ nummer två på listan över de vanligaste presenterna. Men… Hamburgare? Hjärtformade? Det är ingenting man tuggar i sig med stela käkar.

2. Fifty Shades of Grey-kit

Pttrro! Håll in hästarna. En låda slipsar, handbojor och annat skoj?

Kan bara ges till den som uttryckligen – uttryckligen och helst skriftligen! – önskat vara Anastasia Steele/Christian Grey.

3. Gymkort

Det finns inga ursäkter. Alls. Är det verkligen det enda sätt du kan komma på för att få hjärtat att bulta?

4. Sex-checkar

Du tror att jag hittar på?  Att det inte finns folk som ger bort värdecheckar på sexaktiviteter? Men det finns sanningsvittnen som bedyrar att det var det sista de såg av sina partners.

5. Tandemvantar

Jo, det är romantiskt att hålla handen på promenaden. Men att liksom klistra ihop händerna i en tandemvante? Det finns experter som skulle kalla det något långt och krångligt som slutar på –pati.

6. Trisslotter

Allvarligt? Inte ens om Svenska spel hittar på hjärtformade skraprutor.

7. Fresh Balls

Du vet, deodoranten som inte är tänkt för armhålorna. Tja, ni får åtminstone något att diskutera. Högljutt. I tre minuter. Sedan är du också en lycklig, svettig singel.

8. Bliss Fat Girl Six Pack

En ’’uppstramande gel som är den första slimmande produkten designad för att hjälpa dig skulptera ett sex-pack…’’. Hur tänkte du nu?

9. Plastrosor

För att de håller sig så länge? Ja, oändligt mycket längre än ditt förhållande, i alla fall. Om det nu är någon tröst.

10. Tatuera in älsklingens namn.

Nope. Endera kusligt, om ni inte varit ihop så länge. Eller gäspigt, om ni varit ihop för länge. Att hitta rätt tidpunkt är rena raketforskningen.

Och en sak som bara singlar råkar ut för:

11. Hemkörning av sexleksaker – en timmes leveranstid

’’Mest romantiska dagen på året’’? Verkligen?

ARTIKELN HANDLAR OM