Hade inga vänner – nu har han 1,9 miljoner

Foto: Skärmdump
Sedan Facebooksidan startades i början av februari har över 1,8 miljoner personer gillat sidan.
NYHETER

Colin, 10, sa att han inte ville ha något kalas eftersom han inte hade några vänner att bjuda.

Då startade hans mamma en Facebooksida för att visa att det visst fanns folk som brydde sig om honom.

Nu har 1,9 miljoner personer världen över gillat sidan.

Hans mamma skriver på sidan att den 10-årige pojken från Michigan har svårt att få kompisar och brukar äta lunch ensam i skolan.

Han har en så kallad sensorisk integrationsstörning, vilket gör att han har problem som liknar dem hos någon med Aspergers syndrom. Han har svårt i sociala situationer och problem med att skaffa vänner.

Ville inte ha fest

När när hans mamma Jennifer frågade honom om han ville ha en födelsedagsfest, svarade Colin att det inte var någon idé eftersom han inte hade några vänner att bjuda.

Då blev hans mamma förtvivlad och startade en Facebooksida som familj och vänner skulle kunna använda för att framföra sina hälsningar. Hon hade väntat sig att sidan skulle gillas av runt 50 personer och Colin skulle få se den lagom till sin födelsedag den 9 mars, skriver Daily Mail.

Men när födelsedagen väl är här kommer pojken att få sin livs överraskning.

Mängder med brev och paket

Sedan sidan startades i början av februari har 1,9 miljoner personer gillat sidan. Mängder av personer har skickat brev och paket till födelsedagsbarnet – så mycket att postboxen familjen har skaffat för ändamålet blivit alldeles överfylld.

Än så länge har familjen lyckas hålla påhittet hemligt från Colin och på Facebooksidan hälsar hans mamma: "Jag vill tacka alla som har velat skicka kort till Colin. Det är mer än jag någonsin kunnat önska, min lille kille kommer att känna sig så älskad. Vi älskar er alla!"

ARTIKELN HANDLAR OM