Hans Kristian Rausing myser med nya frun

1 av 8 | Foto: PETER VAN DEN BERG
Här myser Hans Kristian Rausing, 51, med nya frun.
Miljardärssonen och Julia Delves Broughton, 52, besökte en bilutställning utanför London och gick hand i hand.
NYHETER

Här myser Hans Kristian Rausing, 51, med nya frun.

Miljardärssonen och Julia Delves Broughton, 52, besökte en bilutställning utanför London och gick hand i hand.

– De såg lyckliga ut tillsammans, säger ett ögonvittne till Aftonbladet.

Två och ett halvt år efter att katastrofen drabbade miljardärssonen Hans Kristian Rausing är han lycklig igen. I somras gifte han om sig med konstkännaren Julia Delves Broughton och nu kan Aftonbladet publicera nytagna bilder på det lyckliga paret.

Nyligen sågs de tillsammans på en bilutställning på slottet Hampton Courts ägor två mil sydväst om London.

– De gick hand i hand och var väldigt avslappnade i varandras sällskap, säger ett ögonvittne.

Paret besökte utställningen Concours of Elegance och tittade på klassiska bilar tillsammans under utställningens första dag som bara var öppen för bilägarna och deras vänner.

– De kunde röra sig helt anonymt bland bilarna och det var nog skönt för dem. Folk visste nog vilka de var, men de fick vara i fred, säger ett ögonvittne.

Hans Kristian Rausing är son till Tetra Pak-arvtagaren Han Rausing och har under många år kämpat mot ett svårt drogberoende.

Kulmen kom sommaren 2012 då hans dåvarande fru Eva Rausing hittades död i parets hem. Hon hade dött av hjärtfel på grund av långvarit drogmissbruk, men maken drabbades av panik och i stället för att rapportera dödsfallet gömde Hans Kristian Rausing sin frus kropp under en hög med kläder.

Hans Kristian Rausing dömdes till två års villkorlig dom för brott mot griftefriden och ett vårdprogram mot sitt missbruk.

Det var på det exklusiva privatsjukhuset Capio Nightingale i London som han återupptog kontakten med sin tidigare väninna Julia Delves Broughton. Hon har stöttat och hjälpt honom genom rehabiliteringen och lever ett stilla liv i sitt gemensamma hem i centrala London.

ARTIKELN HANDLAR OM