Efter kraschen – läs brevet till piloten som hyllats i hela världen

"Visar att vi alla berörs"

1 av 2
NYHETER

"Det här är ett brev som en kollega till mig fick ta emot av en passagerare på hans plan", skriver piloten på Twitter.

Efter att Germanwings-planet 9525 kraschats i Alperna har flygrädsla återigen spridits över världen.

Samtidigt som fler och fler bevis pekar på att andrepiloten Andreas Lubitz störtade planet med flit har andra piloter hyllats och fått ta emot fina gester från passagerare.

Den frekventa flygpassageraren Bethanie skrev ett brev till piloterna på hennes flight i slutet av mars. Ett brev som lades upp av en kollega på Twitter och sedan spridits av tusentals.

Här är hela hennes brev:

"Kära piloter på planet som tar mig hem,
Efter tragedin i franska Alperna nyligen och förlusten av de stackars 150 människorna känner jag att jag måste ge er en värmande hand. I slutändan är vi alla människor som försöker att leva denna berg-och-dal-bana till liv som vi fått. Jag förstår att en händelse så fruktansvärd som denna påverkar de med ert ansvar mer än andra, och då kanske ett snällt ord kan göra skillnad. Jag hoppas jag kan skapa ringar på vattnet och sprida lite medmänsklighet och förståelse.
Tack för att ni tar mig hem. Tack för att ni gör det på ett säkert sätt. Tack för att ni låter mig leva livet jag gör i Spanien och även dela tiden med min familj i England. Ni gör känlsan jag har när jag träffar mig familj möjlig. Jag hoppas att ni får träffa era familjer snart. Jag har haft en underbar flight och hoppas att ni har det också.
Ni gör stor skillnad och ni är anledningen till att jag kan le ikväll.
Ta hand om er och sprid kärlek. Bästa hälsningar,
Bethanie."