Misstänkt seriemördare i Madrid – polis undersöker köttkvarn

NYHETER

Adriana Giogiosa, 55, anmäldes saknad av sin bror.

Vid husrannsakan hos hennes hyresvärd hittades en industriell köttkvarn, blodspår och ytterligare tre hyreskontrakt.

Nu misstänks den 32-åriga mannen vara seriemördare.

Argentinska Adriana Giogiosa var inneboende hos den 32-årige mannen i en fastighet i Madridförorten Majadahonda.

I slutet av mars började hennes bror ana att allt inte stod rätt till med systern. Han fick då sms från hennes telefon där det stod att hon inte skulle kunna höra av sig i fortsättningen, hon skulle flytta från Spanien till ett nytt land, skriver The Telegraph.

Han svarade och bad henne förklara vad som var på gång men fick inget svar.

Anmäldes saknad

Då satte sig 55-åriga Adrianas bror på ett plan från Buenos Aires till Madrid. Den 6 april polisanmälde han hennes som saknad hos den lokala polisen.

I förra veckan greps Adrianas hyresvärd, den 32-åriga mannen, efter att han vägrat samarbeta med polisen, skriver The Telegraph.

Efter gripandet genomfördes en husrannsakan i hans fastighet och polisen fann då vad som verkar vara blodfläckar och en köttkvarn av industriell storlek.

Utredningen om försvunna Adriana Giogiosa kom också att växa efter polisen husrannsakan och det finns farhågor om att fallet kan handla om en seriemördare.

I huset hittades också ytterligare tre hyreskontrakt signerade av utländska kvinnor som befunnit sig i Spanien ensamma, skriver spanska tidningen El Pais.

Polisen arbetar nu med att ta reda på var de kvinnorna finns.

Köttkvarnen nyckel

De söker dessutom efter den 32-åriga mannens faster som står som ägare till fastigheten där han bodde. Familjen uppger för polisen att de förlorade kontakten med kvinnan för fyra år sedan, skriver El Pais.

Den 32-åriga mannen uppger att han fått fastigheten av sin faster när hon flyttade in på ett äldreboende, skriver The Telegraph.

Mannen har en historia av psykisk ohälsa och har vårdats på klinik för sina besvär med bland annat schizofreni.

El Pais uppger att den misstänkte fortfarande inte samarbetar med utredarna. Enligt tidningens uppgifter ses också köttkvarnen som en nyckel i utredningen.

Kastat sopsäckar på natten

Den har skickats i väg för en teknisk undersökning som ännu inte är klar. En utredare som deltog vid husrannsakan uppger enligt El Pais att de delvis monterade ner kvarnen och han då tror sig ha sett en tand.

Grannar har också vittnat för polisen om att de har sett 32-åringen kastat sopsäckar på natten. En poliskälla säger till El Pais att de nu söker efter mannens påsar på den tipp där områdets sopor dumpas.