Ökända torpeden ”La Flaca” styckmördad

En Mexikansk torped känd som ”Spinkiga tjejen” eller ”La Flaca” – som egentligen heter Joselyn Alejandra Niño – ska ha mördats i Mexiko precis söder om gränsen till USA.
NYHETER

En ökänd Mexikansk torped känd som ”La Flaca” har mördats.

Hon är sedan tidigare känd då hon publicerade en bild på sig själv med ett M4-gevär i sociala medier.

La Flaca ska ha styckats av ett rivalgäng och kroppsdelarna ska ha lagts i en ölkyl, skriver Daily Mail.

En Mexikansk torped känd som ”Spinkiga tjejen” eller ”La Flaca” – som egentligen heter Joselyn Alejandra Niño – ska ha mördats i Mexiko precis söder om gränsen till USA.

Joselyn Alejandra Niño är den tredje i raden i kartellen Los Ciclones att bära smeknamnet ”La Flaca”. Hon är inte heller den första att falla offer i det pågående kriget mellan sitt gäng och rivalerna Los Metros.

Styckad kropp i ölkyl

”Spinkiga tjejen" tros ha mördats i förra veckan och kroppen ska ha styckats och lagts i en ölkyl, skriver Daily Mail. 

Joselyn Alejandra Niño är sedan tidigare känd. I januari lade hon ut en bild i sociala medier som fick stor spridning och gjorde henne ökänd.

På bilden håller hon i ett M4-gevär och har ett ”oskyldigt leende på läpparna," skriver Daily Mail. Hon är klädd i sin sedvanliga kevlar jacka, gjord i en fiber som är fem gånger starkare än stål, och har ett tunt guldhalsband runt halsen. På armen har hon en tatueringen där det står ”Niño”.

I bildens kommentarsfält uppmanar människor henne att sälja vapnet och köpa en annan tv – andra ber för henne, skriver Daily Mail. 

Foto på ”La Flacas” döda kropp

Uppgifter går isär om vem Joselyn Alejandra Niño är. Det är därför svårt att veta hennes exakta ålder och bakgrund. Men Daily Mail skriver att hon är i tidiga 20-årsåldern och påbörjade sin brottskarriär under smeknamnet ”Rio Bravo”.

Ett foto på den styckade kroppen publicerats i sociala medier i förra veckan. Där ser man tatueringen ”Niño” på en högerarm, vilket är varför man tror att det är Joselyn Alejandra Niño som mördats.

Gänget som ligger bakom dådet har skickat en hälsning med bilden: ”Det kommer sluta lika illa för varje jävla arsle ni skickar mot oss”.

Många offer

Gängkrigen i Mexiko har skördat mer än 100 000 människors liv de senaste åtta åren, skriver Daily Mail. Vid gränsen till USA bröt våldsamheter ut igen i förra veckan i samband ett gripande av en stor knarkkung.