Han är helt otrolig - kör motorcross på havet

NYHETER

Australienaren har fått hela världen att tappa hakan.

Här kör Robert "Maddo" Maddison motorcross på vattnet. Och inte nog med det, så lyckas han också ta våg efter våg.

Helt otroligt. Stuntmannen Robert "Maddo" Maddison har fått hela världen att tappa hakan när han kör motorcross genom vågorna i Tahiti.

Med hjälp av rätt skidor och hög fart lyckas han göra det omöjliga möjligt.

– När jag pratade om idén kände jag att folk skrattade åt mig bakom ryggen. Till och med mina nära vänner som hjälpte mig i början tänkte att jag blivit galen, säger han till surfmagasinet Surfer Magazine.

Helt utan rädslor

Robert Maddison verkar inte ha några som helst rädslor. Tidigare har han på motorcrossen gjort bakåtvolt över en öppen Tower Bridge i London och hoppat över Korinthkanalen i Grekland. Nu tar han de enorma vågorna som en riktig surfare – fast på motorcrossen.

Han har sagt att hans tre favoritsaker är att köra motorcross, vattenskoter och att surfa. Så varför inte kombinera alla tre?

"Kunde också ta en våg"

Han beskriver det som att han inte kan sluta tänka på stuntsen när han kommer på dem. Det spelar ingen roll hur många som säger att det är omöjligt, han slutar inte försöka förrän han klarat det.

– Jag insåg att om jag kunde köra på vattnet, då skulle jag också kunna ta en våg, säger han till tidningen.

Det tog honom totalt två år att lära sig.

Cykeln sjönk många gånger och det tog flera misslyckade försök innan han satte tekniken för att klara vågorna. Men han gav inte upp.

– Den här erfarenheten har lärt mig att om en idé känns rätt för mig och min passion, då bör jag fullfölja den.