Knivskuren kvinna hittades på gata

1 av 2
NYHETER

En knivskuren kvinna har påträffades i kväll i Kirseberg i Malmö. Enligt kvinnans son blev hon dragen i håret och knivskuren i magen av en okänd person, rapporterar Sydsvenskan.

– Vi söker efter gärningsmannen på flera olika sätt, säger Stephan Söderholm vid polisens ledningscentral.

Vet du mer om händelsen? Kontakta Aftonbladet!

Larmet kom in till polisen klockan 21.40. Kvinnan, som är i 40-årsåldern, påträffades på en gata i Kirseberg.

– Troligtvis är det inte där hon har blivit knivskuren, säger Stephan Söderholm.

Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus. I nuläget är hennes skadeläge okänt. Flera polispatruller har skickats till platsen och söker efter gärningsmannen.

Hittades av sonen

– Vi är på sjukhuset för att prata mer med kvinnan. Vi söker efter gärningsmannen på flera olika sätt, säger Stephan Söderholm.

Har ni någon misstänkt?

– Inte i nuläget.

Enligt Sydsvenskan slog kvinnan larm till sin son efter attacken.

– Hon satt hopsjunken på en bänk och jag såg att hon blödde. Hon berättade att det hade kommit en person bakom henne på Johanneslustgatan och dragit henne i håret, knivskurit henne i magen och sedan sprungit därifrån in i bostadsområdet, säger sonen till tidningen.

I natt var ingen gripen för dådet. Det framkom även att kvinnans skador inte var allvarliga.

– Det rör sig om ytliga sår och vi är inte helt säkra på att det är en kniv. Det kan handla om en skruvmejsel eller något liknande. Vi har ingen misstänkt i ärendet. Kvinnan kan inte säga mer än att det är en okänd gärningsman, säger Malmöpolisens inre befäl Lars-Gunnar Backemyr.