Hon såg kvinnan äta ensam – nu hyllas hon för sin gärning

Delores och Brooke.
NYHETER

Brooke Ochoa såg att en kvinna satte sig ensam vid ett bord på lunchrestaurangen. Hon frågade om hon fick slå sig ned – och resten har hyllats av miljontals på Facebook, enligt Mirror.

I förra veckan när amerikanska Brooke Ochoa skulle äta lunch hemma i Texas såg hon en äldre kvinna be om "ett bord för en" på restaurangen.

Efter att ha tvekat lite gick hon fram till kvinnan och frågade om hon fick sätta sig och äta lunch tillsammans med henne.

– Jag tänkte också äta själv men vill du äta lunch med mig? frågade Brooke enligt ett inlägg hon skrivit på Facebook som nu har gillats av 2,2 miljoner människor.

"Hon log hela tiden"

Kvinnan, som hette Delores, blev jätteglad. Brooke fick sedan höra henne berätta om hur hon länge bott med sin mamma och sin moster. Mamman hade nyligen dött och mostern hamnat på ett äldreboende så hon hade haft det jobbigt, skriver Mirror.

"Vi hade en underbar stund, hon log hela tiden och tackade för att jag lyssnade", skriver Brooke Ochoa och kallar beslutet att äta tillsammans för "det bästa jag gjort i år".

Nu ska de nyfunna vännerna äta lunch tillsammans varje torsdag.