Köpte begagnad bil - hittade döda släktingar

Hade glömt kvar något viktigt

NYHETER

Andrea Davidson köpte en begagnad bil och var nöjd med köpet – tills hon upptäckte den förra ägarens döda släktingar i passagerarsätet.

Andrea Davidson, från Washington, fyndade en ny bil på en bilauktion. Det var dock inte allt hon fick med sig hem. När hon undersökte bilen upptäckte hon en låda på golvet med fyra stycken urnor.
Tre av urnorna verkade innehålla aska från människor medan den fjärde såg ut att komma från ett husdjur vid namn Cha-Cha.

– Att hitta kläder och annat skräp är en sak men att hitta någons urna och familjemedlemmar, det var lite udda, säger Andrea Davidson till ABC News.

"Hade velat att någon skulle hitta"

I lådan låg också fotoalbum, en dagbok och dokument som  troligtvis  tillhörde de avlidna.

– Om jag hade tappat bort det här hade jag velat att någon skulle försöka hitta mig, säger Andrea Davidson.

På två av urnorna stod namnen Dawna L. Kerr och Michael Anson Kerr, enligt ABC News.

Lokala medier kunde snart slå fast att paret, som levde i Washington, dog under 2014. De hade en dobermann vid namn Cha-Cha. Det äldre paret och hunden tros utgöra tre av fyra urnor. Vem eller vad som är i den fjärde urnan är ett mysterium.

Paret Kerr hade en hemlös adoptivdotter i 30-årsåldern vid namn Sasha som ska ha bott i bilen tidigare. Hon tros vara vid liv men ingen vet var hon befinner sig.

ARTIKELN HANDLAR OM