Prinsessan Madeleine har flyttat från Sverige

1 av 2
NYHETER

Prinsessan Madeleine och hennes familj har flyttat från Sverige.

I dagarna reste de till sitt nya hem i London.

– Familjen flyttade i slutet av augusti och håller nu på att installera sig, bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren.

Efter flera år i New York folkbokförde sig prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill i Sverige i början av februari i år.

Men flytten till Madeleines hemland var bara tillfällig. Först flyttade Chris till London – och i maj kunde Aftonbladet berätta att även prinsessan Madeleine och dottern Leonore skulle bosätta sig i Storbritannien.

Installerar sig

– Chris affärsverksamhet är främst i England. Nu är han där och förbereder även ett nytt boende för familjen som dessutom kommer att utökas, sa hovets informationschef Margareta Thorgren till Aftonbladet i våras innan sonen Nicolas föddes.

Nu har även Madeleine, prinsessan Leonore och prins Nicolas flyttat till London, vilket Expressen först rapporterade.

– Det stämmer. Familjen flyttade i slutet av augusti och håller nu på att installera sig, bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren.

Dop i oktober

Hon vill dock inte berätta hur familjen bor i London.

– Det kommenterar vi inte. Familjen hoppas nu få installera sig i lugn och ro utan mediers närvaro.

Tidigare under tisdagen kunde Aftonbladet avslöja att prinsessan Madeleines och Chris O'Neills son Nicolas ska döpas i Drottningholms slottskyrka den 11 oktober.