Bjöd in till världens deppigaste nyårsfest – 35 000 vill komma

”Gillar att gråta och äta bröd i min ensamhet”

1 av 2
Gråta och äta bröd – det var Sams plan.
NYHETER

Sam Foran skapade ett evenemang på Facebook bara på skämt. Men plötsligt ville tiotusentals vara med och gråta och äta bröd.

Nu ska han försöka bjuda på en riktig brakfest istället, enligt The Daily Beast.

”Jag gillar att gråta. Jag gillar att äta bröd. Jag gillar att vara ensam. Jag gillar att ligga på golvet. Jag tänkte kombinera alla fyra saker i en episk kväll full av självömkan och ångest”.

Så skrev Sam Foran när han en sömnlös kväll nyligen försökte skapa det deppigaste evenemanget på Facebook någonsin: ”Crying and eating bread by yourself on the floor”. Men trots att han inte bjöd in någon till det speciella nyårsfirandet började fler och fler tacka ja.

– Framåt eftermiddagen (förra onsdagen, reds. anm.) hade 500 markerat att de var intresserade. Senare samma kväll var det tusentals, säger Foran till The Daily Beast.

”Har inga planer för nyår”

Morgonen efter var siffran över 10 000. På onsdagen hade totalt 35 000 personer sagt att de ska komma.

Nu överväger Sam Foran och hans rumskompis att faktiskt skapa en riktig fest för de som vill. Han skriver själv i Facebookevenemanget att han sökt sponsorer men hittills endast fått ett nej som svar. En annan idé han har är att uppmana samtliga i evenemanget att skänka en dollar till välgörenhet.

– Jag trodde bara att det skulle vara en bra dag för en kväll i ensamhet. Men jag har inga riktiga planer för nyår, säger han till The Daily Beast.