Jonas, 33, belönas för månadens bild

”Det känns jätteroligt och jag hade inte alls förväntat mig det här”

Foto: LÄSARBILD/JONAS JONSON
NYHETER

Grattis, Jonas Jonson, 33, från Glommen som tog en bild på en bil som kraschat in i en lastbil. Bilen hade åkt ner i ett dike och flugit upp på lastbilens tak - och mirakulöst nog klarade sig båda förarna utan allvarliga skador.

För det vinner Jonas Jonson månadens bild och belönas med 10 000 kronor.

Grattis! Hur känns det?

– Det känns jätteroligt och jag hade inte alls förväntat mig det här. Det kom som en chock, en liten överraskning och det är ju roligt så här till jul.

Hur gick det till när du tog bilden?

– Jag var ute på vägen och då kom brandkåren precis framför mig och blockerade vägen. Då blev jag ståendes där i några minuter och passade på att ta ett kort som jag skickade till er.

Var du chockad över händelsen?

– Jag såg inte när det hände, men jag tyckte att det såg rätt konstigt ut när jag såg bilen på lastbilstaket och tänkte ”hur fan har den här bilen hamnat där?”. Det är inte varje dag man ser det där.

Du vinner 10 000 kronor. Vad ska du göra för pengarna?

– Det här blir nog ett bidrag till en resa eller något, någonting extra får man ju göra för de här pengarna. Jag vet inte vart vi ska resa, men det blir nog kanske något till våren med familjen. De blir nog glada för det här, det är ju alltid trevligt med 10 000 extra.

Tills sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Jag önskar mig en fin jul. En fin jul är en lugn och go jul, att få vara hemma med familjen och att alla är friska och mår bra.