10-åring fick reda på att tomten inte finns – skrev argt brev

”Jag kan inte lita på er mer”

1 av 2 | Foto: Faksimil/Facebook
NYHETER

När Belle Adams ställde sina föräldrar mot väggen och frågade dem om tomten finns eller inte fick hon svaret hon inte ville ha. Sviken av sina föräldrar skrev hon ett upprört brev som hon sedan petade in under dörren till föräldrarnas sovrum.

10-åriga Belle Adams hade fått höra från sina kompisar att tomten i själva verket bara var hennes föräldrar som klätt ut sig. Sedan började hon tjata på sina föräldrar för att få reda på hur det här med tomten låg till. Efter ett tag kunde inte föräldrarna stå emot längre och berättade sanningen. Då brast det för Belle.

”Förstört mitt liv”

En uppriven Belle skrev ett argt brev till sina föräldrar där hon förklarade hur hennes syn på föräldrarna förändrats sedan den stora lögnen avlöjades. Hon petade sedan in brevet under föräldrarnas sovrum. Mamma Nicki Adams lade sedan ut brevet på Facebook där det fått stor spridning. Här är hela brevet översatt:

”Ni har ingen aning om vad ni precis gjort. Jag försökte verkligen att tro. Alla sa 'det är dina föräldrar'. Nu kan jag inte lita på er mer. Är Påskharen riktig? Och hur är det med tandfén? Ni förstörde precis en tioårings liv, tack! Inget kan få mig att må bättre. Ni ljög för mig om något jag älskade och det krossade mitt hjärta.”

Med i brevet finns också en teckning föreställandes ett uppsträckt långfinger med texten ”min långfinger-emoji”. Det är fortfarande oklart om Belle har förlåtit sina föräldrar.