Linus tog hem tjej på dejt – då ordnade kompisarna en pinsam överraskning

Foto: Privat
Linus första dejt blev inte riktigt som tänkt.
NYHETER

Linus Pettersson träffade en tjej när han var ute på juldagen och de bestämde sig för att ses hemma hos honom på söndagen. Det tyckte Linus kompisar var jättekul – så de ordnade en riktigt pinsam överraskning.

– Det var så stelt, jag blev helt stum och hon bara tittade på mig, säger han.

Linus kommer från Jönköping men bor för tillfället i Funäsdalen där han delar en villa tillsammans med sex andra säsongsarbetare. En av dem är hans kompis Tea Dahl.

När Linus åkt iväg för att hämta tjejen till dejten bestämde sig Tea och några av de andra kompisarna för att ordna en riktig blåsning.

Det började med att de la fram en gitarr på Linus säng. Och sen blev det värre.

– Vi tände ljus som vi la som ett hjärta på golvet och sen la vi ut fat med choklad och kondomer på sängen, säger Tea.

Pinsam stämning

Som om inte det räckte så gömde kompisarna en högtalare med bluetooth-koppling under sängen. När Linus och tjejen kom in i rummet satte de på Marvin Gayes ”Let’s get it on”.

Blåsningen lyckades. Tjejen, som Linus bara träffat en enda gång tidigare, trodde att det var han som låg bakom pyntet och musiken.

– Tror du man svettades eller? Man kommer hem med ragget och så spelas ”Let’s get it on”. Det var så stelt, jag blev helt stum och hon bara tittade på mig. Riktigt pinsam tystnad.

Samtidigt som Linus försökte komma på hur han skulle hantera situationen så bytte kompisarna låt och ”Sexual healing” hördes ur högtalarna.

Till sist lyckades han förklara att allt var ett skämt – och dejten fick ett bra slut.

ARTIKELN HANDLAR OM