Bebis dödad i knivattack i Australien

NYHETER

En två månader gammal flicka har dött och tre andra har skadats allvarligt i en knivattack i Brisbane, Australien, rapporterar ABC News.

Två av de skadade uppges ha livhotande skador.

Det var vid 14.30 lokal tid på onsdagen som polisen kallades  till två bostäder i Watheroo Place och Mapleton Circuit i Parkinson i Brisbane efter rapporter om störningar. När poliserna kom till platsen fann de enligt ABC News barnet, hennes mor, mormor och morfar med livshotande skador.

Larmat polisen hos grannen

Den lilla flickan fördes till Lady Cilentos barnsjukhus i ett kritiskt tillstånd, och avled senare. Även de vuxna ska ha förts till sjukhus, kvinnorna med livshotande skador och mannen med allvarliga. Enligt tillförordnade polisinspektören Sean Mackay verkar det som att en av kvinnorna har sprungit till en grannes hus för att få hjälp och därifrån larmat polisen.

– Det är fortfarande oklart vad som har hänt och vi undersöker just nu händelsen för att försöka ta reda på vad som faktiskt har inträffat, sa Sean Mackay till Daily Mail.

Mannen var täckt i blod

Enligt The Age ska en man ha tagits i förvar av polisen, men det är ännu oklart om han är misstänkt.

Bilder från platsen visar blodpölar på en garageuppfart och enligt en granne som var ute med sin hund när händelsen inträffade ska mannen ha setts på gatan, helt täckt i blod.

Inga utomstående inblandade

Polisen uppger att två brottsplatser har etablerats, både Watheroo Place och Mapleton Circuit.

Man misstänker i dagsläget inte att det ska vara andra personer inblandade i händelsen.

Dussintals poliser utreder nu händelsen och har knackat dörr i området. Tidigt på onsdagskvällen, lokal tid, fanns ingen ytterligare information att tillgå enligt polisen.

ARTIKELN HANDLAR OM