Hennes inlägg om "föräldrasex” skapar igenkänning på nätet

”Jag fick tvinga mig själv att sluta titta på mobilen”

Foto: Facebook.
Constance Hall och hennes man.
NYHETER

Constance Hall från Australien skrev ett långt inlägg om hur hon och hennes man fått till det. Nu har över 100 000 personer känt igen sig i beskrivningen av ”föräldrasex”.

”Ni vet vad föräldrasex är, det är de där 3,5 minuterna mellan blöjbytet och matningen”.

Så inleder Constance Hall från Australien sin beskrivning i ett inlägg på Facebook som gillats av 123 000 personer och delats över 30 000 gånger.

Fick lägga undan telefonen

Budskapet med hennes text var att föräldrar måste hitta lite ”egentid” innan det är för sent – det kanske dröjer till nästa månad innan det är dags igen.

– Jag bestämde mig för att skriva om ligget för det var det mest intressanta som hänt mig på några dagar. Det fick mig också att fundera lite mer på mitt sexliv, säger Constance till Buzzfeed.

Hon förstod inte att det skulle bli en succé på Facebook.

– Jag fick tvinga mig själv att sluta titta på mobilen, jag blev så exalterad.

Här är hela inlägget översatt till svenska:
”Vi hade 'föräldrasex' igår.
Ni vet vad föräldrasex är, det är de där 3,5 minuterna mellan blöjbytet och matningen,
när du märker att alla dina barn är distraherade,
när du inser att det var en månad sedan ni låg och att ni börjar känna er som rumskompisar,
när din mans förförelse är att peka med ena handen mot sovrummet och med den andra handen mot sin penis,
när du placerar sängen så att du kan ha en fot mot dörren, eftersom dina barn är väldigt tysta när de smyger sig på trots att de är så högljudda annars,
när du, oavsett hur varmt det är, lägger en filt över dig ifall någon lyckas ta sig in och se mamma och pappa hålla på med 'yoga' i sängen.
Det är ganska romantiskt egentligen, att lyssna på Iggle Piggle i bakgrunden och veta att dina dagar är räknade när du hör att det blir reklamavbrott.
Män är fantastiska och imponerande varelser, det är inspirerande hur någon kan ”komma i mål” under de omständigheterna. För oss kvinnor är det inte alltid så enkelt.
Och under hela tiden tänker du glatt på vilken sexgudinna du är och på att din man just denna dag ska sluta vara ett rövhål.
Min man var i alla fall ganska imponerad, även om jag bara låg där med hängbröst, mammamage, hårig mus och allt. Han tycker fortfarande att jag är fantastisk.”

ARTIKELN HANDLAR OM