Erotisk novell om Trump högt upp på försäljningslista

”Trump Temptations” sköt i höjden på Amazon

NYHETER

En 22-årig komiker från Los Angeles har skrivit en erotisk novell om den republikanske presidentkandidaten Donald Trump. Efter att novellen släpptes i torsdags har den nu klättrat hela vägen upp till andraplatsen över sålda noveller på Amazon.com, skriver New York Daily News.

Det är i kategorin ”humoristiska erotiska noveller” som ”Trump Temptations – the billionare and the bellboy” (”Trumps frestelser – miljardären och hotellpiccolon”) skjutit i höjden sedan den släpptes i torsdags på sajten Amazon.com.

”Tog mig fyra timmar och fyra flaskor vin”

Den helt och hållet fiktiva novellen är berättad från en ung hotellpiccolos perspektiv och handlar om piccolons upplevelser med den rike presidentkandidaten. Författaren är den 22-årige Elijah Daniel från Los Angeles som fick idén ur tomma intet.

– Jag satt och drack och tänkte att det skulle vara kul om jag skrev en dum och konstig historia. Det tog mig fyra timmar och fyra flaskor vin, säger Elijah till New York Daily News.

Ska bli trilogi

Novellen är bara 21 sidor lång men Elijah har planer på två nya noveller om Donald Trump, men öppnar också upp för att väva in fler presidentkandidater i historien.

– Det vore kul att få med Bernie Sanders på ett hörn. Vad som helst kan hända.

ARTIKELN HANDLAR OM