Trump står fast vid bojkott av Fox-debatt

NYHETER

Historien Donald Trump vs. Fox News tycks inte vara slut än. I en intervju i nyhetskanalens ”The O'Reilly Factor” i natt svensk tid hävdade Trump att han blivit ”utnyttjad” och felbehandlad.

Han stod också fast vid sitt beslut att inte delta i Fox republikanska tv-debatt i Des Moines, Iowa, på torsdagen.

Presidentkandidaten Donald Trump har hotat med att hoppa över den sista republikanska debatten i Fox News, efter ett bråk med tv-kanalen och tidigare ordkrig med reporten och moderatorn Megyn Kelly, som han menar inte behandlar honom rättvist.

Trots det medverkade han i natt programmet ”The O'Reilly Factor” – i just Fox News. I en intervju med programledaren Bill O'Reilly kommenterade då den senaste tidens kontroverser och stod fast vid att han blivit illa behandlad.

– Jag behandlades inte väl av Fox. De kom ut med det här löjliga pressmeddelandet, som framstod som skrivet av ett barn. Det var ett hån och jag säger: ”Hur mycket av det här kan man ta?”. Jag har noll respekt för Megyn Kelly, jag tycker inte att hon är bra på det hon gör och jag tycker att hon är rejält överskattad, sa han under intervjun.

Trump underströk sedan att han inte tycker om att bli utnyttjad. Han upprepade vad han sagt tidigare de senaste dagarna, att han i stället för att delta i Fox-debatten kommer hålla i ett eget event i Iowa där han ska samla in pengar till amerikanska krigsveteraner, skriver Fox News.

Huruvida han faktiskt avstår debatten återstår att se.

ARTIKELN HANDLAR OM