Skulle debattera rasism – avslöjade sina porrsidor

Hade glömt stänga ned flikar

NYHETER

Borgmästaren i den tyska staden Quickborn, Thomas, Köppl, skulle delta i en debatt om rasism. När han skulle visa bilder från sin dator för att styrka sitt argument råkade han visa en aning för mycket – borgmästaren hade nämligen glömt att stänga ned de porrsidor han hade surfat på.

Det var tidigare i veckan, när Köppl deltog i en debatt gällande det högerextrema partiet AfD:s framfart i Tyskland, som oturen grinade borgmästaren i ansiktet, skriver Metro.

Hade glömt stänga flikar

Det var när han skulle visa en skärmdump från den tyska lagboken för att styrka sitt argument som porren visade sig. Köppl hade nämligen glömt att stänga ned flera flikar i sin webbläsare, som visade ”straffporr” och ”tyska slampor straffas”. Borgmästaren stängde snabbt flikarna, men skadan var redan skedd.

”Visste inte vad det var”

Thomas Köppls förklaring till olyckan var att han hade hört några unga män prata om BDSM, varpå han hade blivit nyfiken och sökt efter informationen på internet.

– Jag var inte så uppdaterad i ämnet, vilket irriterade mig. De nämnde sajten ”Xhamster”, så när jag kom upp till mitt rum ville jag se vad det var, säger han till sajten Politico.

Han medgav senare att internetuppkopplingen på hotellet han befann sig på var för dålig för att klippen skulle laddas så han fick läsa Wikipedia-artikeln om boken ”50 shades of Gray” för att kunna uppdatera sig i ämnet.