Leonore: Grattis älskade storkusin!

1 av 35
NYHETER

Estelle fyller fyra år i dag – och lillkusinen är en av de första att gratta.

”Kusiner är vänner som för alltid kommer att älska dig”.

Födelsedagen kommer prinsessan att fira i Stockholm med familjen, uppger hovet.

Foto: Facebook.com/PrincessMadeleineOfSweden

Estelle, som föddes tidigt på morgonen den 23 februari, har charmat svenska folket sedan dess. I dag blir hon fyra år gammal – och grattishälsningarna började trilla in redan under morgonen.

En av de första att skicka en hälsning var kusinen, prinsessan Leonore.

På grund av Leonores ringa ålder är det mamma Madeleine som i ett Facebookinlägg hälsar till födelsedagsbarnet å sin dotters vägnar.

”Kusiner är vänner”

Hon publicerar en bild där de två kusinerna ses sitta tätt bredvid varandra samtidigt som Estelle håller armen om Leonore.

Till bilden har Madde skrivit texten: ”Kusiner är vänner som för alltid kommer att älska dig. Grattis på födelsedagen älskade Estelle, från din kusin Leonore”.

Hovet publicerade under morgonen nytagna bilder på födelsedagsbarnet. På en ses nyblivna fyraåringen leendes med mamma och pappa och på en annan ses hon själv.

Dagen tillbringar Estelle med nära och kära.

– Hon kommer att fira privat här i Stockholm med familj. Jag kan itne säga så mycket mer än det, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Önskade sig hamster

Vad Estelle får i sina paket är dock oklart.

Men kanske blir det en hamster i present.

Redan i höstas avslöjade mamma Victoria att fyraåringen, som ska bli storasyster när som helst, hade annat än en syster eller bror överst på önskelistan.
– Hon önskar sig egentligen en hamster, sa kronprinsessan då.

Har Estelle fått sin efterlängtade hamster?

– Haha, det har jag inga kommentarer till, säger Margareta Thorgren.

Moster Madeleine passar på att gratta Estelle å dottern Leonores vägnar på sin officiella Facebooksida. Hon publicerar en bild på kusinerna och skriver: ”Kusiner är vänner som för alltid kommer att älska dig. Grattis på födelsedagen älskade Estelle, från din kusin Leonore”.

Aftonbladet