Han var en otacksam son – då skickade mamman faktura

Kevin, 23: ”Jag var ett rövhål till son”

1 av 3
NYHETER

Kevin, 23, ville inte ställa upp för sin familj trots att han fortfarande bor hemma. Då skickade hans mamma, Julie, en faktura utställd till sin son för att visa hur mycket han kostade henne.

– Jag var ett rövhål till son, säger Kevin till sajten Credit.

Att ha otacksamma barn är tyvärr något många föräldrar måste leva med under barnens uppväxt. Men Julie, tvåbarnsmor från Toronto, fick nog när hennes äldste son Kevin, som bor hemma, inte ville ställa upp för familjen. Så hon skickade honom en faktura på 39 254 dollar, drygt 320 000 kronor, för att visa hur dyr han varit i drift de senaste åren.

”Det var ganska själviskt”

Orsaken till fakturan var ett bråk mellan Kevin och Julie, som egentligen heter något annat, som gällde en försäkring som Kevin var tvungen att stå med på för att hela familjen skulle kunna teckna den. Kevin förstod inte riktigt innebörden av det och ville inte stå med på försäkringen.

– Jag vägrade samarbeta medan mamma bara ville vårt bästa. Det var ganska själviskt av mig, säger Kevin till Credit.

Fakturan utställd till ”otacksam son”

Mamma Julie skickade då en faktura till sin ”otacksamme son” där Kevin bland annat krävs på 1000 dollar för att ”ha varit ett rövhål och inte visat tacksamhet för mammas finansiella stöd”.

– Jag är inte så stolt över att ha tagit betalt för att han varit ett rövhål, säger Julie till Credit, men Kevin erkänner att han inte varit guds bästa barn.

– Nåja, jag var ett rövhål till son.

”En väckarklocka”

Julie kommer inte att kräva pengarna av sin son men lyckades ändå lära honom en läxa om hur mycket ett hushåll kostar i drift.

– Jag vill flytta hemifrån så snart som möjligt men det kommer att bli svårt. Fakturan var en väckarklocka som fick mig att inse att det kommer ta längre tid än jag trott, säger han till Credit.

ARTIKELN HANDLAR OM