Han fick ”vara mamma” i 16 timmar – bröt ihop

”Vattenfall av spyor, bajs och tårar”

1 av 2 | Foto: Faksimil/Facebook
Brad fick prova att axla mammarollen – och misslyckades.
NYHETER

Brad Kearns från Australien fick agera mamma åt familjens två barn när hans fru var på sjukhus. En uppgift som visade sig tuffare än han trott.

”Det är en berg och dalbana som tar dig genom vattenfall av spyor, bajs och tårar”, skriver Brad på Facebook.

Det hela började i helgen när Brads fru och mor till deras två barn ringde Brad på jobbet och sa att hon var tvungen att åka till sjukhuset. Han skyndade hem för att hand om barnen, något som frun Sarah annars sköter.

”Du vet när din fru alltid säger 'jag önskar att jag kunde vara pappa' och du säger 'det är ju samma sak'. Nå, luta er tillbaka så ska jag ta er på en tur i 160 kilometer per timme baklänges genom vattenfall av spyor, bajs och tårar. Och när du är klar med dina egna så kan du ta hand om barnens grejer,” skriver Brad på sin Facebooksida Dadmumlife.

”Låter honom klistra lappar på mina håriga ben”

Inlägget, där Brad beskriver sina 16 timmar med barnen Knox, 2, och Finn, 6 veckor, har fått stor spridning sedan det publicerades under söndagen och har i skrivande stund delats över 17 000 gånger.

”Ju längre kvällen går börjar mitt tålamod ta slut. Jag nöjer mig med att hålla Knox tyst genom att låta honom sätta klisterlappar på mina (väldigt håriga) ben. 'Jag kan raka bort dem imorgon, väck inte Finn bara', tänkte jag,” skriver Brad.

”Insåg att jag hellre är pappa”

Brad insåg att han var slagen när det ringde på dörren under morgonen.

”Har ni någonsin varit med om att någon kommit på er med att göra något ni inte borde? Så kände jag när jag jag öppnade och såg min svärmor: jag var orakad, håret på ända, jag hade på mig samma strumpor och byxor som dagen innan och en huvtröja på överkroppen för att dölja det faktum att jag inte hade något på överkroppen. Jag hade varken duschat eller borstat tänderna,” skriver han och fortsätter.

”Det var i det ögonblicket jag insåg att jag var besegrad. Det var 16 timmar av att vara mamma. Och jag misslyckades.”

Följ oss på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM