P-huskaos – kan inte ens komma ur rutan

1 av 2
NYHETER

Det har utbrutit kaos i Mall of Scandinavias parkeringshus. Besökare får vänta över en timme för att ens kunna lämna sin parkeringsruta.

I dag har det spelats en vänskapsmatch mellan Sverige och Wales  på Friends arena som ett genrep inför fotbolls-EM. Parkeringshuset i det intilliggande varuhuset Mall of Scandinavia har därför varit välbesökt. Och nu har det blivit kaos.

Flera besökare har hört av sig till Aftonbladet och berättar att de fått vänta i över en timme bara för att kunna lämna sin parkeringsruta.

Får stå för p-avgiften

En av besökarna som sitter fast säger att hon och hennes vänner har hört sig för med personalen vad som händer.

– De svarade att de jobbar för att lösa det men att de inte kunde hjälpa till på något annat sätt. Vi har frågat om parkeringsavgiften och de säger att vi får stå för det själva. Det tycker jag är dåligt, säger hon.

– Vi har suttit här i över en timme. Det är kaos.

Mall of Scandinavia har ett avgiftssystem som låter dig parkera gratis de första två timmarna och sedan betala om du står över tiden. Om du är med i en lojalitetsklubb får du fyra timmar gratis.

Irriterad stämning

En annan besökare säger till Aftonbladet att stämningen är irriterad och att de har bett vakterna att öppna bommarna, vilket de inte velat göra.

Aftonbladet försöker få tag i ansvariga på Mall of Scandinavia men har ännu inte lyckats.