Skaffade tatuering – för att sonen inte ska känna sig ensam

Foto: Instagram
Pappan tatuerade sig av en fin anledning.
NYHETER

När sonen sa att han känner sig som ett monster ville pappan Josh Marshall göra något för att stärka hans självförtroende, skriver Buzzfeed.

– Jag sa till honom att om folk vill stirra så får de stirra på oss båda, säger pappan.

Förra året i mars fick åttaåriga Gabriel Mashall cancer i form av en sällsynt hjärntumör. Operationen som följde gick bra och läget har varit stabilt ett tag trots att en del av tumören fortfarande finns kvar.

– Han har varit utan behandling i cirka nio månader nu, säger den 28-åriga pappan Josh Marshall till Buzzfeed.

Pappans hjärta krossades

Operationen lämnade dock ett stort ärr på huvudet och Gabriel har sagt att han känner sig som ett monster på grund av det. Orden krossade Joshs hjärta och han kände att han behövde göra något för att stötta sin son – därför tatuerade han in ett likadant ärr på exakt samma ställe.

– Jag sa till honom att om folk vill stirra så får de stirra på oss båda.

”Tatuerade mig för att hjälpa honom”

Josh ställde upp i tävlingen #Bestbalddad som anordnades av barncancerorganisationen St. Baldrick Foundation. I tävlingen deltar manliga anhöriga som rakat sina huvuden för att hedra barn som har eller som har haft cancer. Josh ställde upp med en bild på honom och Gabriel i sina matchande ärr.

Jag tatuerade in min sons ärr för att hjälpa honom med självförtroendet” skrev han i sitt bidrag.

”En riktigt rörande berättelse”

Bidraget gick hem hos juryn som utsåg Josh till vinnaren. Bilden sprids just nu i sociala medier.

– Det är första gången vi sett en pappa som utöver att ha rakat sitt huvud för att visa solidaritet med sitt barn, även skaffat en tatuering för att stärka sitt barns självförtroende, säger Alison Sutton vid organisationen till Buzzfeed och fortsätter:

– Det är en riktigt rörande berättelse.

Följ oss på Facebook