Kvinna hittad fastkedjad i container

1 av 7
NYHETER

En 30-årig kvinna från South Carolina som varit försvunnen sedan i augusti har hittats "fastkedjad som en hund" i en container.

Kvinnans pojkvän är fortfarande försvunnen.

En känd sexförbrytare har gripits misstänkt för kidnappning.

Kala Brown, 30, upptäcktes när polisen letade igenom en stor fastighet i Spartanburg county, nordöst om Greenville, och hörde ett bankande ljud inifrån en stor container, berättar sheriffen Chuck Wright.

– Hjälp mig. Ta mig härifrån! skrek hon från containern, berättar Sheriff Chuck Wright.

Sheriffen beskriver containern som ett helvete att vara inlåst i: inget ljus, ingen luft och besök två gånger per dag för att få vatten och mat.

Inlåst i två månader

Kvinnan försvann i den amerikanska delstaten i augusti tillsammans med sin pojkvän, och polisen hade fått ett tips om försvinnandet som förde den till fastigheten. En kvinna och hennes kollegor ska ha hört Kala Brown banka från containern.

– Hon är uppenbart traumatiserad. Hon säger att hon har varit inlåst i två månader, säger Chuck Wright till CNN.

Enligt kvinnan kan det finnas upp till fyra döda personer på tomten.

Pojkvän saknas fortfarande

Hennes 32-åriga pojkvän saknas fortfarande efter att han försvann i augusti. Enligt polisen var kvinnan bekant med sin kidnappare, och bortförandet var inte "en slumpvis handling".

En 45-årig man, Todd Kohlhepp, har gripits misstänkt för bland annat kidnappning. Han är sedan tidigare en registrerad sexförbrytare och enligt polisen är han inte samarbetsvillig. Fastigheten ska nu sökas igenom av polisen.

– Vi ska försöka utreda om vi har gripit en seriemördare. Det kan mycket väl vara så, säger Wright.