Visade upp naglarna på bild – då la folk märke till en detalj

1 av 2 | Foto: Faksimil Twitter
Hon la upp en bild på sina nymålade naglar och folk la märke till att något såg ut att saknas.
NYHETER

En kvinna som kallar sig Vicky la upp en bild på sina nymålade naglar. Bilden. som var tänkt som ett skämt. fick större uppmärksamhet än hon hade kunnat ana, skriver Buzzfeed.

I måndags la en twitteranvändare upp en bild på sina nymålade naglar.

Faksimil Twitter

Men istället för att lägga märke till naglarna var det något annat som folk reagerade på – nämligen att något saknades på bilden: ”Något saknas men jag kan inte sätta fingret på vad”, skriver en person på Twitter.

Faksimil Twitter

Uppmärksamma personer såg att det bara syntes fyra fingrar på bilden. En Twitteranvändare frågar sig om han såg i syne eller om det verkligen bara var fyra fingrar han såg. Och några svarade med att lägga upp bilder på sina egna händer där det bara syns fyra fingar.

Faksimil Twitter

Frågan som flera ställde sig var: Hur kommer det sig att hon bara har fyra fingrar?

Nu har Twitteranvändaren kommenterat uppståndelsen som hon själv inte vara beredd på. Vicky, som hon vill kalla sig, har överrörliga leder och la upp bilden som ett skämt för sina vänner, skriver Buzzfeed. Hennes femte finger, vilket är pekfingret, är gömt i näven.

Faksimil Twitter

Hon framförhåller att hon inte trodde att bilden skulle engagera så många och att hon inte förstår varför det är så många i just Frankrike som twittrar till henne: ”Jag tycker inte ens att bilden är rolig längre”, säger hon till Buzzfeed.