Seriemördares offer identifierade genom sina tatueringar

1 av 9
NYHETER

Fastighetsmäklaren Todd Kohlhepp, 45, misstänks för flera mord.

Nu har ytterligare två av hans offer identifierats.

Det rör sig om ett ungt gift par som saknats sedan december i fjol och vars kvarlevor grävdes upp på hans bakgård.

Todd Kohlhepp misstänks för att ha mördat flera personer och sedan grävt ner kropparna på sin mark i Woodruff i South Carolina, USA. Han greps efter att Kala Brown, 30, nyligen hittades fastkedjad i en container på hans tomt. Hon hade då varit försvunnen sedan augusti.

Totalt har nu tre uppgrävda kroppar identifierats. Den första är Kala Browns 32-årige pojkvän Charles Carver, som ska ha skjutits ihjäl framför ögonen på henne. De två andra tillhör Meagan Coxie, 25, och hennes make Johnny Coxie, 29. Det meddelades på en presskonferens under onsdagen, skriver ABC News.

Försvunna sedan december

Det gifta paret anmäldes försvunna i december 2015 och tros ha mördats kort därefter. Båda hade skottskador. Hon var skjuten i huvudet och han i bröstet.

Paret, som varit frihetsberövade misstänkta för tiggeri, identifierades genom deras många tatueringar, berättar Rusty Clevenge på rättsläkarmyndigheten, enligt Greenville Online.

De tre kropparna grävdes upp i helgen och i måndags. Med det anser sig myndigheterna ha hittat samtliga kvarlevor som gömts på tomten.

Sju mord

Kala Brown har efter att hon befriades i förra veckan fått lämna sjukhuset.

Polisen har bekräftat att hon varit anställd hos den misstänkte seriemördaren. Hon ska ha arbetat med att städa de hus som han förfogade över via sitt jobb som fastighetsmäklare.

I samband med att Todd Kohlhepp greps och förhördes berättade han för polisen att han mördat fyra personer utanför en motorcykelaffär i Chesnee 2003. Sammanlagt säger han sig ha bragt sju människor om livet.

 :  De hölls inspärrade