Stjärnspäckat när stjärnorna gick på premiär - hos fansen

Stjärnorna invaderade en etta på 39 kvadratmeter

1 av 6
NYHETER

Det var röda mattan-premiären tvärtom.

Inför andra säsongen av ”Gåsmamman”, kom kändisarna hem till fansen.

Alexandra Rapaport, Tommy Körberg och de andra trängdes i en 39 kvadratmeter trång etta i Stockholm.

Hur det ser ut på röda mattan i Cannes eller på Oscarsgalan, eller för den delen på bio- eller teaterpremiärer i Stockholm, har väl de flesta sett på tv eller i tidningar.

Inför premiären på andra säsongen av populära thrillerserien ”Gåsmamman” på C More på torsdagen, hade man gjort tvärtom. Fansen hade fått tävla om en galapremiär i hemmet och vinnaren blev 28-åriga Amanda.

Därför hade röda mattan rullats ut i dörröppningen och in i hallen på hennes lilla etta. Därför hade man hyrt in vaktmästare i uniform och personal som bjöd på bubbel och tilltugg. Därför fick Amanda och hennes vänner sällskap av Alexandra Rapaport, Tommy Körberg, Shebly Niavarani, Anja Lundqvist, Joel Lützow, Clara Christiansson, Christian Svensson och regissören Richard Holm. Trängseln blev inte mindre när Stockholm Bossa Nova Quartet dök upp och stod för cool bakgrundsmusik, innan alla trängde ihop sig framför tv:n i lägenhetens enda rum.

”Älskar tv-serier”

–  En serie är inget utan sina fans. Det känns grymt att få vara en del av det och hälsa på hos någon av dem, att få vara här och ”gala oss”, sa Alexandra Rapaport.

– Jag älskar tv-serier och vann den här galapremiären med motiveringen att jag ville bjuda Tommy Körberg på popcorn, sa Amanda, som är utbildad civilingenjör, men nu har bytt bana och jobbar bakom kulisserna på ett tv-bolag (inte C More, bör väl påpekas).

Tommy Körberg är ingen stor popcornentusiast:

– Köper aldrig, men norpar ibland med vänsterhanden ur min dotters skål (skratt).

En annan som Amanda såg fram emot att träffa var Anastasios Soulis.

– Vi är jämngamla och jag har följt honom ända sedan vi båda var barn, när han var med i filmen ”Den bästa sommaren”, sa Amanda.

– Då ska jag prata lite extra mycket med henne, lovade ”Stasse”, som skådespelarstjärnan kallas.