Här lyckas svenska Ellie, 1, med det otroliga tricket

NYHETER

Trenden "water bottle flip" har spritt sig som en löpeld från Youtube till svenska skolor. Ettåriga Ellie inspirerades av sina äldre syskon – och klarade det otroliga sju gånger på en timme.

– Hon fattar precis hur man ska göra, det är helt sjukt. Jag tror att hon har övat i smyg, säger pappa Herman Lundell.

Den nya trenden att kasta en flaska och få den att ställa sig med korken eller botten ner har på kort tid spritt sig från sociala medier till svenska skolor.
Det är en svår uppgift som få lyckas med.

Ettåriga Ellie Lundell från Tranås inspirerades av sina storasyskon. När de under fredagskvällen övade hemma greppade Ellie plötsligt tag i en flaska och började flippa.

En naturbegåvning

Hon lyckades först en gång. Pappa Herman tog upp mobilen och började filma. Då gjorde hon det igen. Och igen. Och igen.

– Hon gjorde det säkert sju gånger på en timme. Det var bara helt sjukt. Hon fattar precis hur hon ska flippa den, det är liksom ingen slump, säger Herman Lundell.

Det visade sig att ettåringen var betydligt skickligare än resterande familjemedlemmar.

– Jag lyckades kanske någon gång efter att hon hade gjort det. Jag var tvungen att bevisa för mig själv att jag inte blir slagen av en ettåring, säger Herman.

Allt måste stämma

Med sina 13 månader på jorden är Ellie redan ett proffs på bottle flipping. Pappa Herman tror att hon har inspirerats av storasyskonen och övat i hemlighet.

– Hon har förmodligen snappat upp ett och annat och sedan övat i smyg.

Han är övertygad om att dottern kommer att fortsätta briljera med den nya trenden.

– Det tror jag. Hon fortsatte redan i morse. Hon hittade en flaska, men det var inget vatten i. Hon kände väl att det inte riktigt var rätt vikt i den, så hon struntade i det då. Allt måste stämma, säger Herman.

Se när Ellie gör det otroliga tricket i klippet ovan.