Prinsen – kung i baren

Harry var vildast på festen

1 av 3 | Foto: Foto: AFP
Kate och William lämnade i går Buckingham Palace för en romantisk helg på hemlig ort. Men den riktiga smekmånaden får vänta.
NYHETER

LONDON. William och Kate hyllades med allsång på festen.

Men vildast på Buckingham Palace var partyprins Harry.

– Han gjorde stagedive från scenen och stod och dansade

i fönsterkarmarna, berättar en festdeltagare.

I går hämtades prins William och Kate i helikopter från Buckingham Palace för en helg tillsammans på hemlig ort i Storbritannien. Men bröllopsresan väntar paret med. Redan nästa vecka återvänder William till sitt jobb inom flygvapnet.

I natt läckte detaljerna från bröllopsfesten i slottets balsal ut. Där dansade brudparet sin första dans när Elle Golding sjöng sin version av Elton Johns ”Your Song”, en av prinsessan Dianas favoritlåtar.

Senare ska paret också ha showat loss på dansgolvet till Grease-låten ”You’re the one that I want” och omgetts av festdeltagare som sjöng allsång i Beatles ”She loves you”, berättar festdeltagare för News of the world.

Inledde med galet tal

Vildast på festen var Englands partyprins Harry.

– Han betedde sig som en rockstjärna och såg till att alla tjejer hade cocktails och att killarna testade sambucashotsen, säger en källa till tidningen.

– Han blev rätt i gasen själv också. Han gjorde stagedive från scenen och stod och dansade

i fönsterkarmarna.

Då hade Harry börjat sina galna upptåg redan halv tio på kvällen när han iförd fez höll tal för sin bror i anslutning till middagen. Under talet lekte han med sin brors nyvunna hertigtitel, duke på engelska, och valde att tilltala honom som ”dude”, ”snubben”, och beklagade att Kate gifte sig med en tunnhårig kille.

– Det slutade med att Harry förklarade att William var en okej kille, om än inte lika snygg som han själv, berättar en källa.

Slutade med en smäll

Ryktena om att festen skulle pågå till klockan sex på morgonen var kraftigt överdrivna. Klockan två i går morse gjorde sig Harry hörd:

– Okej, här kommer en sista låt, men sen får ni lova att bege er. Den här tillägnar jag min bror.

Låten? Kings of Leons ”Sex on fire”.

För att markera att firandet slutligen var över brände man av ett fyrverkeri på borggården. Brudparet kunde dra sig tillbaka, men prins Harry tog täten även mot efterfesten.

Med uppknäppt skjorta, flugan var borta sedan länge, greppade han micken i minibussen och guidade sina medresenärer den korta färden till femstjärniga Goring Hotel där Kate tillbringat sin sista natt före bröllopet.

Mail on Sunday beskriver hur andra festdeltagare halsade champagne under den korta promenaden till hotellet där festen fortsatte till fem på morgonen.

ARTIKELN HANDLAR OM