Dottern kissade på sig – här är pappans perfekta gest

Foto: Privat/Twitter
GODA NYHETER

Ben Sowards, pappa till Valerie, kan garanterat bli utsedd till årets pappa efter att han hanterat sin dotters tuffa dag i förskolan på helt rätt sätt.

– Jag tänkte att om jag kunde få henne att skratta skulle allt bli bra, säger han.

Det var i fredags som Valerie Sowards, 6, från Utah i USA, ringde hem till sin mamma Connie och grät. Hon berättade att hon hade kissat på sig på förskolan, och ville åka hem, skriver Huffington Post.

– Det krossade mitt hjärta, säger Ben Sowards, Valeries pappa.

Ben ville inte att hans dotter skulle vara ledsen eller skämmas, så innan han satte sig i bilen för att hämta henne skvätte han lite vatten på sig.

Foto: Twitter

Valerie väntade på sin pappa i rektorns kontor när Sowards tyst kom in och bad att få låna Valeries ryggsäck för att dölja sin egen lilla ”olycka. så att han kunde dölja något. Valerie blev en aning förvirrad men när hon såg sin pappas fuktiga byxor brast hon ut i skratt.

– Jag tänkte att om jag kunde få henne att skratta skulle allt bli bra. När hon såg mina byxor fick jag en blick av henne som sa att allt var ok. Alla pappor vet vad ser jag talar om, säger Sowards till Huffington Post och fortsätter:

– Sedan vandrade vi ut ur skolan som om ingenting hade hänt.

Gesten är typiskt Ben

Senare under dagen bestämde sig Lucinda, Valeries 17-åriga storasyster, för att dela med sig av bilderna på sin pappas gest på Twitter. Och det tog inte lång tid förrän han överöstes av hyllningar.

Lucinda berättade för Buzzfeed att gesten är typisk för hennes pappa och att det inte är första gången han använder humor när hans barn råkat ut för en olycka. För fyra år sedan, när Lucinda åkte skridskor, ramlade hon och föll pladask på ansiktet. Hon ”face-timeade” med sin pappa och när han svarade hade han målat dit en blåtira som matchade hennes.

Och vad gäller Valerie, så mår hon bra. Hon skäms inte längre för att hon kissade på sig utan skrattar åt det hennes pappa gjorde för henne.

ARTIKELN HANDLAR OM

Olycka