PRESENTERAS AV

Hade inte råd med biljett – hjälte grep in

Foto: Facebook
En okänd hjälte räddade mannen och dottern.
GODA NYHETER

När en man och hans tvååriga dotter var på väg att missa sitt flygplan grep en okänd hjälte in, skriver Love what matters.

En man stod i kö för att checka in på flygplanet på en flygplats i USA med sin två år gamla dotter. Enligt flygbolaget han och dottern skulle resa med får barn under två år resa gratis – och mannen hade köpt biljett innan hennes födelsedag, som inträffat i januari.

Vid incheckningsdisken fick han veta att det innebar att han behövde betala även för hennes biljett. Mannen blev nervös – och berättade att han inte hade råd med biljetten, som skulle kosta 749 dollar – ungefär 6 700 svenska kronor. Han gick åt sidan och började ringa i sin telefon, uppenbart känslomässigt påverkad av den svåra situationen.

Oväntad hjälte grep in

Då klev kvinnan som stod efter honom i kön in i handlingarna. Medan mannen, förkrossad, stod och kramade sin dotter och höll henne om huvudet, sade kvinnan till personen i kassan att hon ville betala dotterns biljett.

”Du vet väl hur mycket det kostar”, frågade kassapersonalen.

Det visste hon – och hon brydde sig inte. Hon tog fram sitt kreditkort, betalade för biljetten och sade till den tacksamme resenären att han inte behövde bry sig om att betala igen pengarna.

”Hon sade att hon visste att hon ville hjälpa till, oavsett vad det kostade”, säger personen som delat med sig av historien, som har bekräftats, till LoveWhatMatters.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM

USA