PRESENTERAS AV

Polisen fick anmälan om vattenkana – nu hyllas deras agerande

GODA NYHETER

En granne klagade på den egenbyggda vattenrutschkanan i bostadsområdet i USA och kontaktade polisen. Men de reagerade inte som man tänkt sig, skriver CNN.

Inför nationaldagsfirandet bestämde sig en pappa för att göra en egen vattenrutschkana till barnen i deras bostadsområde. Men rutschkanan fick motstånd av en granne som klagade hos polisen i Asheville, North Carolina i USA. Anledningen ska ha varit att den blockerade vägen.

Polisen åkte till platsen insåg rätt snart att så inte var fallet.

– Vi tittade på den och såg att den inte ställde till med något, säger polisen Carrie Lee i ett videoklipp på polisens twitter och fortsätter:

– Så det första jag sa var att jag inte var där för att förstöra det roliga.

”Hade inget val”

Istället bestämde sig hon och kollegan Joe Jones för att prova rutschkanan. I ett klipp ser man hur det åker ned för den med barnen.

Jag kan fortfarande inte fatta hur fantastiskt det var. Jag hoppas att grannen som ringde dem såg det hela”, skriver Katlen Joyce Smith, som såg det hela, på sin Facebooksida .

Och folk hyllar polisen som valde att leka med barnen istället för att sätta stopp för dem. Enligt polisen Joe Jones var det inte var hans idé att åka ned för kanan.

– Jag trodde att jag skulle slippa, men när barnen drog fram den där gummibåten hade jag inget val, säger han till CNN.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook