Goda nyheter

7-åring sökte jobb på Google – fick svar av självaste vd:n

Av: 

Malin Wigen

GODA NYHETER

Den sjuåriga flickan Chloe från England drömmer om att få jobba på Google. Därför skickade hon ett brev – och fick svar av självaste vd:n, skriver The Independent.

Den sjuåriga flickan Chloe Bridgewater, från Hereford i England, skickade ett handskrivet brev till Google för att be ”Google-chefen” om att få jobb där i framtiden.

Hon lyfte fram sina starka sidor som att hon kan datorer och att hon var intresserad av att arbeta på ett ställe där hon kan ”sitta i saccosäckar och åka berg- och dalbana och rutschkana”. Dessutom hade hon erfarenhet av bland annat datorspel, simning, stavning, och läsning.

Det är hennes pappa som har sagt att hon skulle kunna få jobb på Google – om hon fortsätter att sköta sig och lära sig saker, skriver hon. Chloe erkänner dock att hon inte riktigt vet vad en jobbansökan är men att hon hoppas att brevet duger: ”Tack för att du läser, jag har bara skickat ett innan och det var till tomten”.

”Kan inte tacka nog”

Enligt pappan Andy Bridgewater, fick sjuåringen svar av självaste Sundar Pichai, vd:n för Google. Svaret har han publicerat på sin Linked in.

Jag tror att om du fortsätter arbeta hårt och följa dina drömmar, så kommer du kunna klara av allt du vill från att arbeta på Google till att simma i OS! Jag ser fram emot att ta emot din jobbansökan när du är klar med skolan!” avslutar vd:n brevet.”

Pappan förklara att hans dotter förlorade självförtroendet efter en bilolycka för ett par år sedan och att vd:ns svar var välbehövligt.

– Hon är nu ännu mer angelägen om att göra bra ifrån sig i skolan och att få arbeta på Google. Jag kan inte tacka en sådan upptagen människa nog som tog sig tiden att få en flicka att komma ett steg närmare sin dröm – även om hon är fullt medveten om att det krävs lite mer än att åka go kart och sova för att kunna lyckas på Google, skriver han på sin Linked in.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ANNONS EXTERN LÄNK

20-50 % på nästan alla glas hos Cervera – handla här

Cervera

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Goda nyheter

Google

Sundar Pichai