PRESENTERAS AV

My, 4 kunde inte se något av konserten – då ryckte Sanna in

GODA NYHETER

”Hon tänkte verkligen med hjärtat och på barnen”

1 av 2 | Foto: Suzanne Lyrén
Suzanne och dotten My fick sin konsert räddad.

Suzanne och hennes fyraåriga dotter skulle se Sean Banan. Men i publikhavet trängde sig folk fram och dottern såg till slut ingenting – då klev Sanna in.

I fredags skulle Suzanne Lyrén och hennes fyraåriga dotter My se Sean Banan uppträda på festivalen Putte i Parken i Karlstad. Men allt fler människor trängde sig långt fram i publikhavet och till slut kunde inte barnen se någonting.

– My var så ledsen och såg ingenting alls. Och jag ville hjälpa henne men jag har besvär med smärtor i nacken, axlar och rygg och kan inte lyfta henne, berättar Suzanne.

Mamman: ”Gjorde hennes dag”

Men då klev en okänd kvinna in.

– Hon stod bredvid oss och kunde se hur ledsen min dotter var. Så hon sa bara: ”jag kan hjälpa henne” och lyfte upp henne. My blev så glad. Hon tänkte verkligen med hjärtat och på barnen och med en enkel insats gjorde hennes dag.

Hittade till slut sin vardagshjälte

Efter händelsen skrev Suzanne ett Facebook-inlägg och tackade sin okända vardagshjälte.

”Jag tackade så hemskt mycket för jag klarade det inte själv pga värk i kroppen. Denna tjej gjorde dagen för min dotter! Jag glömde fråga vad du heter.....men My's vardagshjälte är du iallafall! TACK än en gång!” skriver hon i inlägget.

Och med lite tur hittade hon till slut Sanna Hajdarkolaj, som var den som hjälpt henne.

– Jag blev lite förvånad över hur fint hon skrivit om mig, men väldigt glad såklart, säger Sanna.

Hon säger att hon själv tänkte på alla barn som var på konserten eftersom det just var så svårt att se.

– Jag tyckte det var synd om tösen som stod där och inte såg något så då lyfte jag bara upp henne. Och hon verkade bli glad över det. Det var en helt vanlig sak man gör bara.

Läs hela inlägget nedan.