Hundar

Hunden skällde och skällde – till slut förstod familjen

Av: 

Viktor Adolfsson

GODA NYHETER

Ett och ett halvt år gamla hunden Milo blev nyligen hjälte för en familj i amerikanska Boston. Matte Jordana förstod först inte vad han ville när han vägrade sluta skälla.

– Det var konstigt att han bara satt så stilla, säger hon.

En kväll när Jordana precis varit ute och gått med familjens hund Milo satte han sig och skällde vid ytterdörren. Han vägrade sluta, trots att han nyss varit ute.

– Jag trodde att han bara var trött. Han är en jättebebis och gillar när jag går och lägger mig samtidigt som honom, annars kan han ibland bli grining när han vill sova men inte jag, säger Jordana.

Efter att Milo skällt och gnällt i en halvtimme förstod matte plötsligt vad han ville säga. Hon fick ett samtal från sin fästman som arbetar som brandman. Han hade hört ett larm om en gasläcka – på parets adress.

Gnällde och skällde

Brandkåren kom dit och upptäckte att en spis på andra våningen läckte gas. De stängde av gasen, luftade lägenheterna och såg till så att alla boende mådde okej.

Jordana, som insett att Milo ville rädda henne från gasen, bestämde sig för att ladda upp en bild på sin hund på internetforumet Reddit.

– Bilden jag la upp togs faktiskt när han skällde, gnällde och stirrade på mig. Jag tyckte det var konstigt att han satt så stilla, det var därför jag tog bilden.

Efter sin insats tackades Milo på lämpligt vis – med massa hundgodis och extra mycket klappar och mys.

– Jag vet att folk i kommentarsfältet ville ge honom köttbitar och ostburgare, men hans mage mår inte så bra av människomat, säger Jordana.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ANNONS

Hemmatest Covid-19 Antigentest finns nu i lager med SNABB leverans.

Extern länk från Quicktest

Köp här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Hundar

Reddit

Boston