Labradoren Konrad bjöd in till hundkalas

Av: Claes Olsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Varje år bjuder labradoren Konrad in till stor fest. Under lördagen gick den fjärde upplagan av stapeln i Fjärås och över 70 hundar var på plats, rapporterar SVT Halland.

– Det är så skitkul. Det ger mig så mycket, säger Konrads matte Agnetha Pethrus.

Labradoren Konrad har precis haft sitt fjärde kalas i Fjärås, skriver SVT Halland. Det är ett årligt evenemang som arrangeras på lördagen före midsommar och matten Agnetha Pethrus står för planeringen.

– Det var stor fest och det var jättemysigt. Det var faktiskt ett av dem bättre kalasen tycker jag, kanske för att jag börjar få lite rutin, säger Agnetha Pethrus.

1 av 5 | Foto: Privat

Heldag med aktiviteter

Under lördagen fick Konrad besök av 120 människor och drygt 70 hundar – de allra flesta labradorer. Under dagen fanns det en hel del att hitta på. Hundmassage, kloklippning, agility, lyckohjul och hot dog-meny är några exempel på vad som erbjöds.

– Det är en hel aktivitetsdag och alla är lika goda och glada. Det var en härlig stämning i går, säger Agnetha Pethrus.

Känd på nätet

På Facebook har Konrad över 1 000 vänner så det har knappast varit svårt att ragga kalasbesökare. Nu är Konrad fem år och nästa år blir det femårsjubileum för kalaset.

– Då måste jag kunna smasha in något riktigt roligt. Jag har inte riktigt kommit på vad än, säger Agnetha Pethrus.

Vad säger besökarna om kalasen?

– Det är bara positivt. Det är det som är så fantastiskt roligt och som gör att man blir manad att jobba ett år till, säger Agnetha Pethrus.

Publicerad:

LÄS VIDARE